Бодил - стр.3
Актуално - стр.4
Гост - стр.18
Мария Димова, консултант в Оперативна група за прилагане на подмярка 16.1 на ПРСР
ОСП какво повече?
- Одобрени стратегически планове на държавите членки през ноември и декември 2022 - стр.26
- Какви са ставките за подпомагане на сектор „Животновъдство“, заложени в Националния стратегически план на страната - стр.30
За новия сезон - стр.36
Corteva Agriscience™ за кампания Пролет 2023 г. - нова генетика и нови активни вещества
Премиера - стр.40
AGRIFORCE BK T71, първите гумени гъсенични вериги на BKT за селското стопанство
Селекция - стр.42
Сигурност с царевичните хибриди на GOLDEN WEST
Биорешение - стр.44
Трихограмата - част от природното регулиране на неприятелите по земеделските култури
Земеделска техника - стр.47
Японски електрически трактор с мощност 26 к.с. от Кубота – тих и абсолютно екологичен
Награда - стр.48
T4.120 F на New Holland спечели приза „Най-добър специализиран трактор“ за 2023-та
Селекция - стр.51
Нова генетика при пролетните култури от Лидеа в отговор на климатичните промени
Дигитализация - стр.54
Когато прецизността води до по-добри финансови резултати
Иновативно - стр.56
Премиера: Машина от бъдещето за изхранване на животни!
Съветите на агронома - стр.58
Защо Мед, Манган и Цинк са най-важните микроелементи за житните култури?
За новия сезон - стр.60
Стартира пилотен проект за отглеждане на карината у нас – за производство на последна генерация авиодизел и високопротеинови фуражи
Иновация - стр.62
Новата серия DEUTZFAHR 6.4 – повече от трактор
Признание - стр.65
Изключителната RVshift трансмисия спечели награда за техническо нововъведение на EIMA 2022
Лидерство - стр.67
Суммит Агро – с обогатено портфолио за 2023
Бранш - стр.70
Даниел Ангелов: Ние теглим кредити, за да платим заплатите на работниците
Бранш - стр.72
Калин Иванов: От 4500 дка, намалих лозята на 1700 дка
Бранш - стр.74
Илиян Желязков, лозар: Обърнете внимание на сектора. Има смисъл от него
Класация - стр.72
Кои държави са първенци по консумация на вино
Биото – можем ли повече? - стр.80
Все повече хора искат да се хранят с „различната храна“