Банките в надпревара и за консултантска дейност по оперативните програми на ЕС– стр. 2
Програмата за развитието на селските райони ще финансира изграждането на пречиствателни станции – стр. 3
Зърнената криза поражда нова дискусия за генномодифицираните продукти – стр. 4
ЕС подпомага създаването на клъстъри по програма ФАР – стр. 5
Фонд "Земеделие" излиза на пазара на зърно и свинско месо – стр. 6
Световната банка призовава за ограничения в кредитирането – стр.8
ЕС дава 25 000 евро за старт на ферма – стр. 9
Гост на броя – доц. Димитър Тадаръков – изпълнителен директор на ДФ "Земеделие" - През Разплащателната агенция ще минат над 6,5 млрд. евро субсидии– стр. 10
Експерти от МЗП отговарят на вашите въпроси – стр. 12
Половината от царевицата е напълно погубена – стр.15
Купувачи търсят усилено зърно от черноморския регион – стр. 17
Над 87 % от кредитния портфейл на ПроКредит Банк е съставен от кредити за предприемачи– стр.21
"АГРИТЕХНИКА" 2007 означава иновация и вдъхновение за целия агробизнес– стр.22
"Ню Холанд" най-награждаваната марка на изложението за селскостопанска техника "Агритехника" 2007 в Хановер – стр.40
За да има ред, необходима е роля за разбирателство между бизнеса и администрацията –стр.47
С хибридите на водещи в световната селекция фирми "Агриматко-България" дава възможност на нашите стопани да постигнат високи добиви – стр.50
Постигаме успех с качествени продукти, компетентни вносители и добре информирани клиенти – стр.51
Николай Стаменов – Агробизнесмен на България за 2007 г. – стр. 54
Сега най-масово се прилага технологията, гарантираща дълготрайно влагозапасяване на културите– стр. 55
"ДюПонт" откри свое корпоративно представителство в България – стр. 56
Зимни грижи за пчелите – стр. 57
По-здравословно и по-качествено мляко с "Де Лавал" – стр. 58
Българската аграрна наука чества своя 125–годишен юбилей в условията на еврочленство– стр. 60
Българското лого за качество ще бъде визитната ни картичка на всички пазари – стр. 64
Над 400 български и чуждестранни компании взеха участие в 5 изложения на хранителната и питейната индустрия – стр. 66