Новини – стр.2
Потенциалът на мярка 121 обяснява нейната популярност - стр.3
Национална програма за развитие на лозаро-винарския сектор през периода 2009 и 2013 г. - стр.7
Регистрация на гроздо- и винопроизводители - стр.10
Липсва държавна стратегия за бранша, липсва пазар на виното - стр.12
Може ли българинът да не си направи сам ракията - стр.16
Изплувала от нищото, потребителна кооперация става фактор в социалния живот на селото - стр.20
Селските казани и измервателните уреди – трън в очите или оправдание за някой - стр.27
Собствената домашна ракия е гордост за майстора ù - стр.31
Тезата За и Против акциза на алкохола - стр.33
Течните биоторове - стр.35
Бадемът - стр.37
Орехът - стр.43
Микадо и Бароло – първенци по добиви в Добруджа - стр.46
Генетичното усъвършенстване е в основата на нашия бизнес - стр.48
Богат набор от продукти изпита тази година BASF - стр.50
С български препарати и испански торове – отлични добиви и високо захарно съдържание на гроздето - стр.57
Добрата генетика е добра въпреки капризите на времето - стр.58
Доказано в практиката - стр.60
Разсадопроизводството – ключов момент в отглеждането на ранни оранжерийни зеленчуци - стр.62
Фуражите с ГМО – спасение ли са за европейските фермери? - стр.63
Там, където светът на селското стопанство се обединява в едно! - стр.66
Време е пчеларите да си починат, но не съвсем - стр.69
TerraGator от Challenger - стр.71
„Варекс” ще открие своя първи агрокомплекс - стр.72
Какви са икономическите ползи от прибирането на гроздето с „Gregoire” - стр.73