Новини - стр.3
Ще нараснат ли площите с рапица у нас? - стр.5
Българското кисело мляко – идентичност и традиция - стр.6
Откривателят на Лактобацилус булгарикус - стр.8
„Ел Би Булгарикум” не е просто един от многото производители на млечни продукти у нас - стр.10
Българско кисело мляко е само това с над 100 милиона млечнокисели бактерии в грам продукт - стр.14
Над 40 души са живите наследници на големия откривател в момента - стр.16
По-истинско, индивидуално и вкусно е домашното кисело мляко на трънчани - стр.18
Правила и практики при угояване на телетата до високо живо тегло - стр.20
Гост на броя - стр.28
Мениджър - стр.33
Стопани от Сваленик и общинари в Иваново повярваха за седмица в родното правосъдие - стр.38
Национална седмица на меда - стр.46
Коневъдството – красиво и скъпо удоволствие - стр.50
В ателието на …Бог - стр.54
Сливата – качествено селектиране и съвременни технологии на отглеждане - стр.58
Възможности за намаляване на безработицата в селата - стр.62
Амбицията ни е да опазим Северното Черноморие от погубване - стр.64
Добивите от рапицата скачат, когато я третирате с Лактофол - стр.66
ЛАМАДОР – високоефективен фунгицид - стр.72
Силата ни е в това да отговорим на специфичните нужди, на специфичния пазар - стр.74
На прага на сеитбената кампания на рапицата БАСФ излиза с топ предложения - стр.76
Органо-минералните торове са новата революция в земеделието - стр.79
КИНТО ПЛЮС – един продукт за всички житни култури - стр.83
„Пионер” – отново иноватор - стр.84
Още една компания доказа, че френската генетика заслужава пълно доверие – стр.88