Агрокомпас Архив броеве
Безплатен е-майл бюлетин
Материали със свободен достъп
Home Search E-mail us
БългарскиАнглийски
ТЪРСИ В СТАТИИТЕ

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Вторник, 23 Април 2019

Април 2019

Предишен | Следващ
КАТАЛОЖЕН № 1053

ЗА ПОТРЕБИТЕЛИ

  РУБРИКИ

АГРО НОВИНИ


Рубрика: Рентабилност Брой: Юли 2018
Витавакс Роял – еталон за обеззаразителите на семена при пшеница
Нова подобрена формулация от Ариста ЛайфСайънс

Витавакс Роял – еталон за обеззаразителите на семена при пшеница

print

e-mail facebook

 

Едно от най-важните мероприятия преди сеитбата на житните култури (пшеница и ечемик, ръж и тритикале) е обеззаразяването на посевния материал, като това е единственият и основен начин за борба с икономически важните болести, пренасяни чрез семена и почва, а именно твърда и праховита главня, снежна плесен, фузариоза и др. Третирането на семената дава възможност на културата да се развива сигурно още от поникване и да се предпазят младите растения в ранните етапи на развитие, когато те са най-уязвими. Като компания с над 30-годишен опит и като един от лидерите в сегмента за третиране на семена, Ариста ЛайфСайънс предлага на уважаемите земеделски производители един от най-ефикасните продукти, превърнал се в стандарт за обеззаразителите, с отличен контрол на най-важните болести, пренасяни със семена и почва – Витавакс Роял!

Допускане развитието на болести при зърнено-житните култури неминуемо води до преки загуби, а в някои случаи и до компрометиране на добива до 80%.

Ариста ЛайфСайънс е компания, която демонстрира, че знае как да допълва и създава за своите клиенти широка гама от продукти, отговарящи на икономическите очаквания, които имат към тях ползвателите. Продуктите гарантират по-висока възвръщаемост на инвестициите и сигурност в решенията, които вземат ползвателите.

„Уважаеми земеделски производители, вашите култури ще се развиват здрави и силни, с възможност за реализиране на пълния добивен потенциал! Нашата мисия е да предлагаме качествени и сигурни решения, да гарантираме успех и да култивираме просперитет чрез съвременно и сигурно земеделие!“

Като компания търсеща иновативни решения със сигурни и надеждни резултати, Ариста ЛайфСайънс предлага на българските производители три фунгицида, подходящи за третиране на семена, които са доказали своите положителни качества в борбата срещу основните почвени патогени, пренасяни чрез семена и почва. Това са Витавакс Роял (нова формулация 2018), Ранкона 15 МЕ (разширен етикет от заболявания в пшеница и ечемик 2017), Ранкона И Микс (регистриран срещу основните гъбни патогени вече и в пшеница юни 2018).

ВИТАВАКС РОЯЛ, като един от тях от тази година, ще се предлага на българския агропазар под формата на нова, подобрена формулация, като вече утвърден и добре разпознаваем продукт с отлично контактно и системно действие, който съдържа в състава си две активни вещества - карбоксин и тирам, работещи в синергизъм.

Автор: Списание АгроКомпас
Целия материал четете в брой Юли 2018ПОСЛЕДНО ДОБАВЕНИ ВСИЧКИ...
Христофор Павлов: Пчелите губят ориентация под електропроводите
Кошерите могат да се контролират с телефон

Необходима е повече реклама, че е модерно и престижно да си в този сектор
Марк Де Турк, трейнър-консултант

От ЮМЗ-то до метеорологична станция и високи технологии
Петьо Христов - 28 години професия земеделец

Пламена Куртева - начело на семейната ферма в село Златовръх
Залага на породите Монбелиард и Холщайн-фризийско говедо

 

София, жк. Лозенец,
ул. "Червена стена" 46
тел: 0700 200 63

e-mail: office@agrocompass.bg