Агрокомпас Архив броеве
Безплатен е-майл бюлетин
Материали със свободен достъп
Home Search E-mail us
БългарскиАнглийски
ТЪРСИ В СТАТИИТЕ
Неделя, 07 Март 2021

Февруари 2021

Предишен | Следващ
КАТАЛОЖЕН № 1053

ЗА ПОТРЕБИТЕЛИ

  РУБРИКИ

АГРО НОВИНИ


Рубрика: Премиера Брой: Февруари 2019
Новият JCB AGRI Loadall вече е тук
Премиера на новата серия III с нова кабина на медийно пътуване във Великобритания

Новият JCB AGRI Loadall вече е тук

print

e-mail facebook

 

Когато си създал най-доброто, е трудно да го направиш още по-добро. Новата Серия III JCB AGRI Loadall е плод на години технологични разработки и тестове. Ексклузивният представител за България Оптиком ще предложи на родните фермери иновацията съвсем скоро. Новата кабина CommandPlus дава на операторите перфектни условия, пълен контрол и удоволствие от работата. Кабината има 12% повече място, ново извито предно стъкло за по-добра видимост, напълно адаптивна позиция на управление, нова регулируема кормилна колона за наклон, интуитивен дисплей за инструменти, нова климатична система.

В кабината е с 50% по-тихо, а управлението се случва само с докосване от пръстите. Вратата е по-широка за по-лесно качване и слизане, предната част на кабината е достатъчно далеч от седалката и по този начин се избягва причиняването на клаустрофобия.

Водещи агромедии от Европа бяха в централата на JCB на двудневно пътуване, за да видят европейската премиера на новата серия телескопични товарачи.

В сектора на земеделските телескопични товарачи JCB присъства вече 40 години с повече от 40% пазарен дял на световния пазар, а това се случва благодарение на подкрепата на клиентите. Новият модел отнема на JCB 5 години, 8 млн. паунда, 50 000 часа труд и 10 000 м/ч тестове.

След кинопредставянето програмата продължи с изискана вечеря в новия голф комплекс в съседство с фабриката на JCB. През втория ден журналистите присъстваха на тест драйв в близост до централата.

Матю Кокеръл, старши специалист в JCB Loadlall:

„Много сме горди да покажем новата серия 3 JCB Agriculture Loadall, която е подобрена по няколко направления - по отношение на продуктивност, лекота на използване и видимост чрез следващо поколение кабина. Товароподемността е увеличена с 100 и 200 кг в зависимост от модела, кабината е с подобрена видимост, контролните уреди осигуряват лесно управление, резервоарът за гориво е с увеличен капацитет, като машината постига забележителна икономичност.”

 

От компанията-лидер при телескопичните товарачи разкриха, че скоро новата Серия 3 ще бъде и в България, тъй като страната ни е много важен пазар, а земеделските стопани заслужават най-доброто в сектора.

 

Автор: Мирела Спасова
Целия материал четете в брой Февруари 2019ПОСЛЕДНО ДОБАВЕНИ ВСИЧКИ...
Какво иска един земеделец – висок добив и ниски разходи. Ние му ги гарантираме!
Х. Ахриев, управител на Лебозол България

Аксиал - ЛИДЕР в контрола на житно заплевеляване, доказала се технология в цял свят!
Аксиал е най-предпочитаният продукт за борба с житните плевели от българските земеделски производители за 2020 година!

Георги Герджиков: В близкото минало беше кошмар да контролираш плевелите
Днес имаме ефективно решение на проблема!

Иван Божанов, земеделски производител от Шумен: За да спестя разходи, преминавам към Но-Тил технологията
В новата ОСП Но-тилърите трябва да бъдат стимулирани

 

София, жк. Лозенец,
ул. "Червена стена" 46
тел: 0700 200 63

e-mail: office@agrocompass.bg