Агрокомпас Архив броеве
Безплатен е-майл бюлетин
Материали със свободен достъп
Home Search E-mail us
БългарскиАнглийски
ТЪРСИ В СТАТИИТЕ
Четвъртък, 28 Март 2024

Декември 2023

Предишен | Следващ
КАТАЛОЖЕН № 1053

ЗА ПОТРЕБИТЕЛИ

  РУБРИКИ

АГРО НОВИНИ


Рубрика: Земеделска техника Брой: Февруари 2020
Кубота България награди най-добрите си дилъри за 2019 г.
За първенците е предвидено и посещение на заводите на Кубота в Япония

Кубота България награди най-добрите си дилъри за 2019 г.

print

e-mail facebook

На традиционната си годишна среща със своите дилъри, провела се в с. Старосел, фирма КББГ (Кубота България) отчете резултатите за 2019 г. и набеляза приоритетните си задачи за 2020-та. Компанията изпрати една успешна година, със стабилни продажби и общ пазарен дял от 10,5%. Прикачният инвентар на Кубота също набира все по-голяма популярност и вече много от фермерите знаят, че Квернеланд и Кубота произвеждат едни от най-добрите машини на пазара. Основните причини марката да бъде предпочитана от все повече фермери е заради здравината, качеството, професионалното отношение и сервизното обслужване.

Кубота България излиза за 2020-та с изключително атрактивно предложение – 5 години пълна гаранция за всички модели трактори с марката Кубота. Изгодната лизингова схема с 1% годишна лихва продължава.

Специални гости на дилърската среща бяха Радим Кубек, регионален мениджър на Кубота за Източна Европа, Камил Карковски – продуктов мениджър на Кубота Интернешънъл, и Якуб Стаковски – продуктов мениджър на Кубота Интернешънъл.

Радим Кубек, регионален мениджър на Кубота за Източна Европа:

Кубота представя много иновации и нови продукти и заради това набира висока скорост

„През последните 3 години брандът Кубота се утвърди на българският пазар, като отново заема почетното трето място по продажби. В условия на свит пазар на агротехника Кубота стои със стабилни продажби, за което ги поздравявам. Разбира се, това, което е било максимум за предходната година, винаги трябва да е минимум за следващата. Благодаря на дилърите за отдадеността им и за добрите резултати. Доброто сътрудничество всяка година допринася за повишаване на пазарния ни дял.

В страната ви годината беше трудна в посока реализация на агротехника, без програми с европейско финансиране. Но с отдадеността и упоритата работа на Кубота България (КББГ) и нейните дилъри, ставаме все по-силни на пазара в България, заяви Радим Кубек, регионален мениджър на Кубота за Източна Европа. - В световен мащаб Кубота също повиши пазарното си присъствие, като в Азия то е над 70%. Марката представя много иновации и нови продукти и заради това набира тази висока скорост. Радостен съм, че можем да доставяме нови продукти на нашите клиенти и да ги правим щастливи.“

Камил Карковски, продуктов мениджър на Кубота Интернешънъл:

Вие не получавате само машина. Получавате професионално отношение и високо ниво на гаранционен сервиз

За Кубота 2020 г. ще бъде белязана с излизането на пазара на новата трета генерация на серията трактори М7 с модели от 130 до 170 к.с., подходящи за тежките обработки. Новината беше сред акцентите на провелата се дилърска среща в Старосел. „Модел от третата генерация ще бъде представен на БАТА АГРО тази година. Той се отличава с абсолютно нова система Трактор Имплемент Мениджмънт. Това означава, че тракторът ще се съобразява спрямо нуждите на прикачния инвентар във всеки един момент. С една дума - имаме двупосочна комуникация между трактора и прикачния инвентар. Засега системата е разработена само за балиращи машини. Новата система е предназначена за по-лесна и бърза работа на оператора. В трактора е внедрена система, която намалява драстично превключването на предавки в различните диапазони, заяви Камил Карковски – продуктов мениджър Кубота Интернешънъл. - Тракторът отговаря на новите европейски регулации Euro 5. С това смятаме, че идеално ще паснем на изискванията и очакванията на българския пазар. Новата трета генерация има включени всички необходими нововъведения, които са на пазара за тежка аграрна техника и чрез това се постига икономия на гориво при висок капацитет на използване. Благодарение на това, че компанията ни има дълга история в сектора ние предлагаме на всички наши клиенти, искащи да закупят трактора М7, възможност да се възползват от цялото ни знание и опит, който сме добили плюс цената, която е съпоставима с нашите преки конкуренти. Вие не получавате само машина, получавате професионално отношение и високо ниво на гаранционен сервиз, с което може да бъдете спокойни, че по всяко време ще се откликва на вашите нужди.“

 




ПОСЛЕДНО ДОБАВЕНИ ВСИЧКИ...
Иновативно и печелившо земеделие с продуктите на Corteva Agriscience™
Компанията залага на иновации и био решения – това стана ясно на Портфолио Фарм край добруджанското село Победа

Атрактивни попълнения в портфолиото на Nuseed при слънчогледа
Компанията излиза и с нови култури – карината и тръстика

Листните торове на Лебозол® – сигурност и ефективност при климатични промени
Ефективното редуциране на азотното хранене ще бъде все по-важна тема в следващите години

Деница Иванова: Изкупната цена на малините за преработка падна двойно в сравнение с миналогодишната
Пазарът на малини и ягоди за прясна консумация постоянно расте

 

София, жк. Лозенец,
ул. "Червена стена" 46
тел: 0700 200 63

e-mail: office@agrocompass.bg