Агрокомпас Архив броеве
Безплатен е-майл бюлетин
Материали със свободен достъп
Home Search E-mail us
БългарскиАнглийски
ТЪРСИ В СТАТИИТЕ
Неделя, 29 Ноември 2020

Ноември 2020

Предишен | Следващ
КАТАЛОЖЕН № 1053

ЗА ПОТРЕБИТЕЛИ

  РУБРИКИ

АГРО НОВИНИ


Рубрика: Бизнес Брой: Октомври 2020
BEDNAR е в Топ 10 на европейските производители на машини
Цветомир Костов, териториален мениджър на марката BEDNAR за България

BEDNAR е в Топ 10 на европейските производители на машини

print

e-mail facebook

 

През 2020 г. BEDNAR стартира стратегическо партньорство с ИНТЕРАГРИ България. Да се върнем малко назад във времето - кога BEDNAR стъпи на българския пазар?

BEDNAR е позната марка на българския пазар от 2013 година, като в тези години до ден-днешен тя търпи различно развитие, докато стигнем до 2020 г., когато стартирахме партньорство с ИНТЕРАГРИ.

Кои машини са се наложили на пазара в България?

Не е тайна, че на българския пазар BEDNAR е разпознаваем бранд с няколко основни продукта, като Swifter – предсеитбен култиватор, Swifter disc – дисков култиватор, Terraland – чизел плуг.

Иначе портфолиото ни е изключително богато. Разполагаме с техника за почвообработка до 65 см, като всички машини са изключително добре конструирани, така че да задоволят абсолютно всички изисквания, както агрономически, така и технологични.

Кои са най-новите машини и концепции от BEDNAR?

Най-новите машини бих искал да бъдат изненада, която ще научите от предстоящите събития. Мога да споделя само, че през 2020 година пуснахме изцяло един нов продукт - комбиниран култиватор Actos, за комбинирана обработка на стърнища, с идеално съотношение на цена и качество.

Каква е историята на бранда BEDNAR?

Марката е основана през 1997 година в Чехия от д-р Ладислав BEDNAR. В миналото е била известна като Стром. Първото производство било на голям тежък дисков култиватор, който впоследствие търпи доста корекции.

Портфолиото на марката с годините се обогатява все повече и в крайна сметка достигаме до едно съвременно ниво през 2020 година. Фирмата е специализирана в производството на машини за почвообработка, сеитба, торене, както и за контрол на растителните остатъци, като залагаме на конвенционалните земеделски практики.

Неслучайно на всички международни форуми и изложения сме съсредоточени в палатите, където са топ производителите в света. Бих казал, че ние сме в Топ 10 на европейските производители на машини. Говоря за качество, за технологични решения, за ноу-хау и за цялостен агрономически поглед върху земеделието в Европа.

 

Автор: Списание АгроКомпас
Целия материал четете в брой Октомври 2020ПОСЛЕДНО ДОБАВЕНИ ВСИЧКИ...
Прикачният стърнищен култиватор TERRIA - една блестяща машина за модерно земеделие
Перфектни работни органи за всякакъв тип почва

СИНДЖЕНТА – ЕКСПЕРТИТЕ В СЕМЕНА!
Компанията стартира новия сезон със специализиран екип за семена

Управлявам оранжерията през телефона Инвестицията, която направих, се избива от две китки бране на домати от една реколта
Радослав Лазов, земеделски производител, гр. Благоевград

Новата серия M6002 на Кубота – подходяща, както за средни и големи стопанства, така и за животновъдни ферми
Кубота направи премиера на новата серия трактори

 

София, жк. Лозенец,
ул. "Червена стена" 46
тел: 0700 200 63

e-mail: office@agrocompass.bg