Агрокомпас Архив броеве
Безплатен е-майл бюлетин
Материали със свободен достъп
Home Search E-mail us
БългарскиАнглийски
ТЪРСИ В СТАТИИТЕ
Сряда, 21 Април 2021

Април 2021

Предишен | Следващ
КАТАЛОЖЕН № 1053

ЗА ПОТРЕБИТЕЛИ

  РУБРИКИ

АГРО НОВИНИ


Рубрика: Рентабилност Брой: Февруари 2021
Какво иска един земеделец – висок добив и ниски разходи. Ние му ги гарантираме!
Х. Ахриев, управител на Лебозол България

Какво иска един земеделец – висок добив и ниски разходи. Ние му ги гарантираме!

print

e-mail facebook

 

Сезон Пролет 2021 Лебозол България посреща с оптимално портфолио от продукти, с нова маркетингова стратегия, с добре обучени агрономи във всички краища на страната.

„Посрещаме 2021 г. уверено и с оптимизъм, с по-голям пазарен дял, с високо вдигната глава. Това е така, защото знаем, че носим ползи на земеделските производители“, коментира управителят на Лебозол България Х. Ахриев. Истината е, че пандемията от Ковид-19 през 2020 г. не попречи на компанията да увеличи пазарния си дял. 20% ръст на българския пазар отчита немският производител на листни торове. „Това се дължи на перфектната симбиоза между високото качество на продуктите и добрия екип от специалисти“, допълни управителят на компанията. Той каза, че все повече земеделци припознават немската технология за листно подхранване като част от цялостния процес по отглеждане на културите.

Агробизнесът, подчерта г-н Ахриев, е поставен в неравностоен „дуел“ с природата, с тежките климатични условия, ниските добиви, високите разходи, затова сигурността, която дават торовете Лебозол, е от съществено значение. От друга страна, компанията държи изключително много на бързата доставка до крайния клиент. „В селскостопанското производство има само сега, няма утре... Земеделието не търпи отлагане и ние го знаем. Разполагаме с перфектно изградена логистична мрежа с надежден транспорт. Производителят иска продуктите си днес. И днес ще ги получи“, категоричен е Ахриев.

В торовете Лебозол е заложена иновативна технология. Продуктите са така формулирани, че във всяка неблагоприятна ситуация да помогнат на културите да разгърнат генетичния си потенциал. Неведнъж торовете Лебозол са спасявали полета, които е трябвало да бъдат разорани дали заради лоши климатични условия, или заради стрес от пестициди, или неправилно приложени други торове.

Лебозол ежегодно реализира впечатляващи резултати. Особено в условия на стрес и суша. Понякога самите агрономи се изумяват от невероятните резултати, въпреки че са наясно със силата на Лебозол. „Да вземем за пример Аминозол, един от многото продукти на компанията -той е перфектна комбинация от макроелементи и аминокиселини. Имало ли е земеделец, който не е работил с него. Имало ли е случай, в който да не е помогнал. Продуктите на Лебозол наистина са способни на чудеса.“

Г-н Ахриев изрази желанието си за скорошни срещи със земеделците на полето, на семинари и изложения. Живата връзка, казва той, е много важна и пожела на всички земеделци здраве и успешно партньорство.

 

Автор: Диана Александрова
Целия материал четете в брой Февруари 2021ПОСЛЕДНО ДОБАВЕНИ ВСИЧКИ...
Лев Инс - коректният застраховател
Много земеделски производители вече сключиха застрахователни полици, убедени от добрите отзиви на свои колеги, които вече имат опит с компанията

Учени помагат на фермерите да избягват грешки при производството на сорго и суданка
Екип от Земеделския институт в Шумен е разработил технология за отглеждане на сухоустойчивите култури

Розова експлозия от вкус и аромат
Ина Абаджиева: Много силно вярваме в потенциала на българската роза в кулинарията

Досега почти 90% от малините бяха предназначени за преработка, а сега върви един процес на ориентация към пресния пазар
Божидар Петков, председател на Българската асоциация на малинопроизводителите и ягодоплодните

 

София, жк. Лозенец,
ул. "Червена стена" 46
тел: 0700 200 63

e-mail: office@agrocompass.bg