Агрокомпас Архив броеве
Безплатен е-майл бюлетин
Материали със свободен достъп
Home Search E-mail us
БългарскиАнглийски
ТЪРСИ В СТАТИИТЕ
Четвъртък, 07 Юли 2022

Юни 2022

Предишен | Следващ
КАТАЛОЖЕН № 1053

ЗА ПОТРЕБИТЕЛИ

  РУБРИКИ

АГРО НОВИНИ


Рубрика: Бизнес Брой: Юни 2022
„Лев Инс“ с улеснение при сключване на земеделски застраховки
Компанията успява да се справи във всякакви ситуации, дори и при най-тежките застрахователни събития

„Лев Инс“ с улеснение при сключване на земеделски застраховки

print

e-mail facebook

 

С постоянна грижа за тези, които избират иновациите, коректното отношение и превантивните решения „Лев Инс“ печели доверието на по-голямата част от българските производители.

С доказалата се адекватност на случващото се на българския пазар, компанията успява да се справи във всякакви ситуации, дори и при най-тежките застрахователни събития.

„Лев Инс“ е много добре запозната с нуждите и желанията на своите клиенти и точно заради това въвежда и поредното улеснение при сключване на застраховка. Земеделските производители ще могат да се възползват от възможността за организиране на онлайн огледи, като по този начин се улеснява процесът на работа, като се намалява технологичното време, необходимо за задвижване и организация на процеса по застраховане.

Броят на земеделските производители, които сключват застрахователни полици в ЗК „Лев Инс” АД, се увеличава с всеки изминал ден, благодарение на добрите отзиви на фирмите и кооперациите, които вече имат опит с компанията.

Застрахователните покрития на „Лев Инс“ са изцяло съобразени с нуждите, както на малките, така и на големите земеделски производители, като постоянно се актуализират спрямо променящите се параметри на средата и критичните условия, в които се налага да работят. Експертите по селскостопанско застраховане на компанията разглеждат бързо, адекватно и прецизно всички постъпили искания за оферти за застраховане на различните видове селскостопански култури и животни, като се отделя необходимото време за обработка на заявления, както от посредниците, така и от клиенти.

ЗК „Лев Инс” АД има отлично консултиране и обслужване за различните видове застрахователни продукти, чрез прилагане на диференциран подход към всеки клиент. В това отношение е направено задълбочено проучване на програмите на ДФ ,,Земеделие”, което позволява на компанията да предоставя работещи решения за етапите на кандидатстване и сключване на полиците. Отделно от това, има и запитвания от клиенти на различни финансови институции с необходимост от застрахователно покритие за трайни насаждения, като дълготрайни материални активи. В отговор на тези специфични нужди на земеделците застрахователните специалисти на ЗК „Лев Инс” АД осигуряват професионална консултация на всички етапи от застрахователния процес.

Експертите на дружеството отделят особено внимание както на процеса по регистриране, разглеждане и изплащане на щети, така и на цялостното качество на обслужване на своите клиенти. Дружеството работи с всички застрахователни брокери и агенти, благодарение на което дори и в най-отдалечените населени места екипите са в състояние да предложат отлично обслужване на своите клиенти. За поддържане на най-високо ниво на знания, умения и компетенции периодично се провеждат обучения. По този начин Лев Инс гарантира удовлетвореността на клиентите си, като се стреми винаги да подобрява предлаганите услуги и да съобразява продуктите си спрямо желанието на пазара и гарантирането на спокойствието на тези, които избират да застраховат своите активи при тях.

 

Автор: Списание АгроКомпас
Целия материал четете в брой Юни 2022ПОСЛЕДНО ДОБАВЕНИ ВСИЧКИ...
„Лев Инс“ с улеснение при сключване на земеделски застраховки
Компанията успява да се справи във всякакви ситуации, дори и при най-тежките застрахователни събития

Посевите на Манара – здрави растения, висока братимост, изравнени братя, широк флагов лист, силен восъчен налеп и очаквания за добър добив
Защо да изберем италианската селекция при пшеница и партньорство със Сембодиа?

UPL с премиерно участие на БАТА АГРО 2022
От тази година - богата гама семена за пролетни и есенни култури

Наука и практика заедно за No-Till в България
Проект по подмярка 16.1 на ПРСР 2014-2020 г. цели разработване на иновационна система за вземане на решения при консервационно земеделие

 

София, жк. Лозенец,
ул. "Червена стена" 46
тел: 0700 200 63

e-mail: office@agrocompass.bg