Агрокомпас Архив броеве
Безплатен е-майл бюлетин
Материали със свободен достъп
Home Search E-mail us
БългарскиАнглийски
ТЪРСИ В СТАТИИТЕ
Сряда, 24 Април 2024

Декември 2023

Предишен | Следващ
КАТАЛОЖЕН № 1053

ЗА ПОТРЕБИТЕЛИ

  РУБРИКИ

АГРО НОВИНИ


Рубрика: Инвестиции Брой: Април 2011
Само за месец „Ири Трейд” откри три нови търговско-сервизни центрове в стратегически райони на страната
Инвестициите в модерните бази са над 5 млн. лв. и са разкрити повече от 50 работни места

Само за месец „Ири Трейд” откри три нови търговско-сервизни центрове в стратегически райони на страната

print

e-mail facebook

С водосвет за здраве и просперитет и в присъствието на клиенти, партньори и приятели  през март фирма „Ири Трейд”, която е официален представител на марката Deutz Fahr, Kongskilde и Bargam за България, тържествено откри търговско-сервизните си центрове в Русе, Враца и Ямбол. „С отварянето на новите бази ние ще бъдем на не повече от 120 км от нашите клиенти в цялата страна”, обяви Илияна Михайлова, изпълнителен директор на „Ири Трейд”.

В модерните центрове, разположени в трите ключови земеделски района, има сервизни отдели, складове и магазини за резервни части, офиси и външни изложбени площи. Чрез тези бази фирмата затвърди пазарните си позиции и доказа, че се стреми да бъде максимално близо до фермерите и в услуга на техния бизнес. Това оправдава и мотото на компанията „близо до клиента и за клиента”.

„Инвестирането в тези модерни комплекси във време на криза ни струваше доста усилия”, сподели още Илияна Михайлова, а Георги Ташков, търговският директор на „Ири Трейд”, допълни: „Сега е моментът да действаме смело и да работим усилено, за да можем, излизайки от кризата, да предложим нещо повече на земеделските производители. Смятаме, че трябва да разполагаме с такива центрове, където нашите клиенти ще могат да получават необходимата информация за машините и новите технологии, които навлизат на пазара. В новите бази техниката ще бъде обслужена по най-добрия начин. Това, което „Ири Трейд” рекламира и предлага, отговаря на 100% на това, което клиентите получават.”

Но лицето на всяка сериозна компания са нейните кадри, които с компетентната си работа допринасят за авторитета ѝ и за качеството на услугите ѝ. В това отношение „Ири Трейд” не прави компромис. Разполага с висококвалифицирани специалисти, в чието обучение постоянно инвестира. Затова във всяка една база ще ви посрещнат отлично подготвени кадри от отделите за продажба, сервиз и резервни части, обеща ръководството на фирмата.

Високотехнологичните машини

Фирма „Ири Трейд” предлага у нас реномираната световна марка Deutz Fahr, съчетаваща иновативни концепции, отлично качество, икономичност и прости решения за земеделските стопани. В продуктовата гама влизат трактори от 30 до 275 к.с., комбайни от 115 до 480 к.с., телескопични повдигачи и машини от „зелената линия”, насочени към животновъдите. Българските фермери могат да очакват постоянни иновации от Deutz Fahr, обеща Георги Ташков. Той уточни, че в момента при всички производители в световен мащаб се налага развитието на автоматичните скоростни кутии за селскостопанската техника. „Ние, като надежден партньор на земеделците представяме най-големия трактор от Deutz Fahr Agrotron TTV 630, който е с автоматична скоростна кутия. Тя ще бъде внедрена и в машините от 100 до 260 к.с.”, уточни търговския директор на фирмата.

Мениджърът на Deutz Fahr за Централна, Източна Европа и Русия Владо Матиашич, който беше сред официалните гости на тържеството в Русе, сподели, че партньорството с „Ири Трейд” е дало отлични резултати, индикатор за които е големият интерес на земеделските стопани към тази техника. „Изключително сме доволни да видим, че в Източна Европа, и то конкретно в България, отвориха врати такива модерни търговско-сервизни центрове. С това „Ири Трейд” показва, че за петте години, през които работим с тях, внимание се обръща не само на продажбите, но и на инвестициите в професионалното обучение на персонала. Важно е фирмата доставчик да може да подсигури обслужване по всяко време на денонощието. Доволни сме, че имаме такъв представител във вашата страна. Фактът, че към този момент има продадени повече от 500 машини, означава, че сме допринесли за модернизирането на българското земеделие”, заяви за „АгроКомпас” г-н Матиашич.

Автор: списание АгроКомпас
Целия материал четете в брой Април 2011



ПОСЛЕДНО ДОБАВЕНИ ВСИЧКИ...
Иновативно и печелившо земеделие с продуктите на Corteva Agriscience™
Компанията залага на иновации и био решения – това стана ясно на Портфолио Фарм край добруджанското село Победа

Атрактивни попълнения в портфолиото на Nuseed при слънчогледа
Компанията излиза и с нови култури – карината и тръстика

Листните торове на Лебозол® – сигурност и ефективност при климатични промени
Ефективното редуциране на азотното хранене ще бъде все по-важна тема в следващите години

Деница Иванова: Изкупната цена на малините за преработка падна двойно в сравнение с миналогодишната
Пазарът на малини и ягоди за прясна консумация постоянно расте

 

София, жк. Лозенец,
ул. "Червена стена" 46
тел: 0700 200 63

e-mail: office@agrocompass.bg