Агрокомпас Архив броеве
Безплатен е-майл бюлетин
Материали със свободен достъп
Home Search E-mail us
БългарскиАнглийски
ТЪРСИ В СТАТИИТЕ
Четвъртък, 25 Април 2024

Декември 2023

Предишен | Следващ
КАТАЛОЖЕН № 1053

ЗА ПОТРЕБИТЕЛИ

  РУБРИКИ

АГРО НОВИНИ


Рубрика: Бизнес Брой: Юли 2012
20 години Оптиком
Най-големият ни успех: Спечелихме доверието на нашите партньори и правим всичко необходимо да го задържим

20 години Оптиком

print

e-mail facebook

 

На 1 юни т.г. фирма Оптиком официално отбеляза своя 20-и рожден ден, като празникът беше двоен, защото същия ден компанията тържествено откри новия си търговско-сервизен център в Индустриалната зона на гр. Стара Загора.

„Това е кулминацията на събитията по повод 20-годишния юбилей от създаването на фирмата. Нашето желание да преобразим тази база се появи още при закупуването ù през 1998 г. и откриването на този модерен комплекс ме кара да се чувствам горд”, заяви г-н Веселин Генев пред събралите се гости – приятели, клиенти, партньори от JCB, Landini, Laverda, Monosem, Sulky, Rinieri и др. Всъщност новият обект има сантиментална стойност за създателите на фирмата, защото е издигнат на мястото на стар автосервиз, който е първата инвестиция на Оптиком. Днес това е ключов агроцентър за нея, част от петгодишната ù инвестиционна програма, стартирала през 2010 г. Търговско-сервизният комплекс е с обща площ от 2100 кв. м. и се състои от магазин за резервни части, склад за смазочни материали, нови складове за резервни части, помещения за експедиция, нова административна част, пункт за измиване на машините, които допълват съществуващия сервиз. Целият комплекс ще оптимизира работния процес и ще подобри достъпа на фермерите до сервизно обслужване и резервни части, категорични са собствениците. „Ние сме твърдо убедени в ефекта на тази инвестиция, защото тя ще доведе до рязко повишаване на качеството на нашата дейност”, заяви още Веселин Генев.

След тържествен водосвет на новия център създателите на фирмата вдигнаха тост по случай годишнината и си пожелаха със същата амбиция да продължават да развиват компанията. Те бяха поздравени лично от областния управител на Стара Загора – Недялко Недялков, който заяви: „За мен е изключителна чест да присъствам на този двоен празник на фирмата. В днешно време всички трябва да се преклоним пред силата, волята и професионализма за изграждането на такива обекти и за инвестицията в индустрията и в селското стопанство.”

 

Автор: списание АгроКомпас
Целия материал четете в брой Юли 2012



ПОСЛЕДНО ДОБАВЕНИ ВСИЧКИ...
Иновативно и печелившо земеделие с продуктите на Corteva Agriscience™
Компанията залага на иновации и био решения – това стана ясно на Портфолио Фарм край добруджанското село Победа

Атрактивни попълнения в портфолиото на Nuseed при слънчогледа
Компанията излиза и с нови култури – карината и тръстика

Листните торове на Лебозол® – сигурност и ефективност при климатични промени
Ефективното редуциране на азотното хранене ще бъде все по-важна тема в следващите години

Деница Иванова: Изкупната цена на малините за преработка падна двойно в сравнение с миналогодишната
Пазарът на малини и ягоди за прясна консумация постоянно расте

 

София, жк. Лозенец,
ул. "Червена стена" 46
тел: 0700 200 63

e-mail: office@agrocompass.bg