Агрокомпас Архив броеве
Безплатен е-майл бюлетин
Материали със свободен достъп
Home Search E-mail us
БългарскиАнглийски
ТЪРСИ В СТАТИИТЕ

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Неделя, 19 Май 2019

Май 2019

Предишен | Следващ
КАТАЛОЖЕН № 1053

ЗА ПОТРЕБИТЕЛИ

  РУБРИКИ

АГРО НОВИНИ


Рубрика: Актуално Брой: Август 2012
Trelleborg е първият спонсор на конкурса „Трактор на годината”
Конкурсът е основан от италианското списание Trattori през 1998 г.

Trelleborg е първият спонсор на конкурса „Трактор на годината”

print

e-mail facebook

След като подписа дългосрочно споразумение с организаторите, световният доставчик на гуми за селското стопанство Trelleborg, се превърна в първия официален спонсор на престижния конкурс „Трактор на годината”.

Конкурсът е основан от италианското списание Trattori през 1998 г. С наградите „Трактор на годината” (предстои раздаването им за 16-та поредна година) се отличават най-новаторските решения за дизайн и технологии от водещите в световен мащаб производители на селскостопанска техника.

Журито, в чийто състав влизат 21 журналисти от най-влиятелните издания от селскостопанския сектор в Европа, ще даде своята оценка за работата в полеви условия на полски и специализирани трактори. Имената на победителите от конкурса ще бъдат оповестени на изложението EIMA International 2012 (7-11 ноември 2012 г., Болоня), където Trelleborg ще представи най-новата си серия селскостопански гуми.

„Изборът на Trelleborg за официален спонсор на конкурса съвсем естествено е продиктуван от ключовата роля на компанията в сферата на земеделието и утвърденото ù партньорство с водещите производители на трактори. Това партньорство е плод на специалното внимание, което от Trelleborg винаги са обръщали на истинските нужди на професионалните фермери”, твърди Стефано Анелини, редактор на сп. „Trattori”.

Маркетинговият директор на отдел „Селско стопанство” на Trelleborg Wheel Systems Лоренцо Чифери коментира: „Съвсем справедливо е да кажем, че според повечето хора в бранша наградите „Трактор на годината” са оскарите сред призовете в селскостопанския сектор. Ето защо за нас е чест да бъдем част от тях. През изминалите години помагахме на производителите на оригинално оборудване да се приспособяват към критериите за оценка на журито. Желанието ни да станем спонсор се явява едно естествено продължение на ангажиментите ни към тези знаменити награди”.

 

Автор: списание АгроКомпас
Целия материал четете в брой Август 2012ПОСЛЕДНО ДОБАВЕНИ ВСИЧКИ...
Защо всички искат Капрено?
Емил Русев: Това е най-рентабилният продукт на пазара

Ако всички се обединим в камара, ще сме силни пред държавата и ЕС
Стайко Стайков, председател на БАСЗЗ

За земеделието с усмивка, любов и отговорност
Галина Пейчева: Чувствам се комфортно в този бизнес

Да си спомним за Цветан Гърбешков
За него нямаше невъзможни неща

 

София, жк. Лозенец,
ул. "Червена стена" 46
тел: 0700 200 63

e-mail: office@agrocompass.bg