Агрокомпас Архив броеве
Безплатен е-майл бюлетин
Материали със свободен достъп
Home Search E-mail us
БългарскиАнглийски
ТЪРСИ В СТАТИИТЕ
Петък, 29 Март 2024

Декември 2023

Предишен | Следващ
КАТАЛОЖЕН № 1053

ЗА ПОТРЕБИТЕЛИ

  РУБРИКИ

АГРО НОВИНИ


Рубрика: Бизнес Брой: Август 2012
Кооперация Китка е новият представител за България на турските трактори ArmaTrac
Те са с много добра репутация на нашия пазар, имат отлично съотношение качество-цена и висока производителност

Кооперация Китка е новият представител за България на турските трактори ArmaTrac

print

e-mail facebook

Erkunt Traktor Sanayii A.S., част от групировката ERKUNT – втора по големина в тракторостроенето в Турция, обяви, че считано от 6 юли 2012 г. произвежданите от нея трактори с марката ArmaTrac (АрмаТрак) ще се продават на българския пазар от новия ù партньор Кооперация Китка.

Erkunt Traktor, първата фабрика за трактори в Турция, която ги продава и в чужбина, произвежда машини под търговската марка ArmaTrac, отлично проектирани и създадени за всякакъв вид земеделски операции, за да служат на фермерите по света. Тракторите ArmaTrac се продават в България от 2007 г.

Подчертавайки важността на българския пазар за ArmaTrac, Халюк Армаган – член на директорския борд на Еркунт, казва: „За нас е голяма чест, че нашите трактори ArmaTrac се приемат много добре и от българските фермери, както и от турските, заради отличната си работа и нисък разход на гориво. България, като член на Европейския съюз и с търсене за високотехнологични машини, е важен пазар за нас. Българските фермери започнаха да предпочитат по-съвременни, по-добри и по-продуктивни трактори, затова за нас е важно още по-активно да работим тук, надявам се да го правим успешно с новия ни партньор в лицето на Кооперация Китка.”

Всички настоящи собственици на трактори ArmaTrac могат да се обръщат за гаранционно и следгаранционно обслужване към Кооперация Китка.

Защо ArmaTrac

Универсалност

Тракторът ArmaTrac е от средния теглителен клас 1,4 и може да се използва за разнообразна земеделска дейност в различни по големина стопанства. Относително голямото му тегло от 4 300 кг и мощен за класа си двигател от 80 к.с. го прави незаменим в тежки обработки като оран, брануване, култивация, а също и сеитба. Регулируемите преден и заден мост му позволяват извършването на земеделски работи (окопаване, пръскане) в междуредие от 70 см. Наличието на стандартно монтирана пневматична система с еднолинейна и двулинейна спирачна система за ремаркета позволява да бъде използван и като транспортно средство.

Икономичност

Използваният двигател с минимален специфичен разход на гориво и трансмисията с висок механичен КПД позволяват всички операции да се извършват с нисък разход на гориво и тракторът е един от най-икономичните в класа си.

 Ергономия

Изпълнената в луксозен вариант шумо- и прахоизолирана кабина, с механично регулируема седалка за водача, удобно разположени, лесни за наблюдение и управление контролни уреди, автоматична климатична система тип климатроник, радио CD, приятни на допир материали, използвани за облицовките, създават особен комфорт и уют за тракториста.

Гаранция и сервиз

Гаранцията на трактора е две години. За сервиза се грижат преминали обучение във фирмата производител компетентни специалисти, готови да откликнат веднага на всеки проблем.

Обезпеченост с резервни части и консумативи

Кооперация Китка е позната с добре развитата си мрежа от търговски представителства и магазини, разположени в близост до клиентите от цялата страна, както и отлично функционираща система за електронна търговия по интернет. За осигуряването на необходимите резервни части и консумативи са сключени договори и доставени количества, необходими за посрещането на търсенето за гаранционна и извънгаранционна поддръжка на тракторите.

Финансиране

Тракторите могат да бъдат закупени както чрез директна продажба, така и чрез различни изгодни форми на разсрочено плащане като лизинг за срок до 5 години, изплащане на цената на 4 еднократни годишни вноски за срок от 4 години или чрез различните форми на финансиране на ДФ „Земеделие”.

Изгодна цена

Цената от 62 500 лв. с ДДС при директна продажба е особено атрактивна в сравнение с конкурентни модели, предвид включеното в нея стандартно оборудване. Не са за пренебрегване и сравнително ниските цени на сервизните консумативи, материали и резервни части.

 

Автор: списание АгроКомпас



ПОСЛЕДНО ДОБАВЕНИ ВСИЧКИ...
Иновативно и печелившо земеделие с продуктите на Corteva Agriscience™
Компанията залага на иновации и био решения – това стана ясно на Портфолио Фарм край добруджанското село Победа

Атрактивни попълнения в портфолиото на Nuseed при слънчогледа
Компанията излиза и с нови култури – карината и тръстика

Листните торове на Лебозол® – сигурност и ефективност при климатични промени
Ефективното редуциране на азотното хранене ще бъде все по-важна тема в следващите години

Деница Иванова: Изкупната цена на малините за преработка падна двойно в сравнение с миналогодишната
Пазарът на малини и ягоди за прясна консумация постоянно расте

 

София, жк. Лозенец,
ул. "Червена стена" 46
тел: 0700 200 63

e-mail: office@agrocompass.bg