Агрокомпас Архив броеве
Безплатен е-майл бюлетин
Материали със свободен достъп
Home Search E-mail us
БългарскиАнглийски
ТЪРСИ В СТАТИИТЕ
Петък, 29 Март 2024

Декември 2023

Предишен | Следващ
КАТАЛОЖЕН № 1053

ЗА ПОТРЕБИТЕЛИ

  РУБРИКИ

АГРО НОВИНИ


Рубрика: Актуално Брой: Май 2013
Всяка покупка с кредитна карта се отплаща щедро
Тя е идеалното решение, когато пазарувате регулярно

Всяка покупка с кредитна карта се отплаща щедро

print

e-mail facebook

През последните години банките в България отчитат тенденция на увеличение на разплащанията с кредитни карти. Според специалистите това се дължи на обогатяването на финансовата култура на хората и на факта, че кредитната карта е инструмент на бъдещето – сигурен, удобен, даващ много голяма свобода и редица привилегии, като например дълъг безлихвен гратисен период за погасяване на задълженията, отстъпки от търговци при пазаруване с кредитна карта при тях и др. Допълнително кредитната карта позволява много по-голяма гъвкавост – клиентът може да я ползва многократно до размера на отпуснатия му лимит, което е идеалното решение за множество и разнообразни по-малки покупки, които прави регулярно.

Пощенска банка предлага голямо разнообразие от кредитни карти American Express® или Visa, за да може всеки клиент да намери „своята” карта, в зависимост от личните си нужди. Банката е разработила програма за лоялност MyRewards за всички свои клиенти с кредитни карти. При всяка покупка при търговец или в интернет те получават бонус точки, които могат да осребрят в пари по тяхно желание, съгласно условията на програмата. МyRewards oбхваща всички кредитни карти American Express® и Visa, издавани от Пощенска банка. Колкото повече клиентите използват кредитната си карта за покупки, толкова по-голям процент от платените суми ще получат като парични награди, които могат да осребрят и да пазаруват отново.

Само между 19 април и 19 юни 2013 г. за всеки изхарчен лев клиентите с кредитни карти от Пощенска банка получават два пъти повече точки по програма MyRewards. А до 18 март 2014 г. за всеки похарчен лев в бензиностанции ЕКО и книжарници Orange на ПОС терминал на Пощенска банка получават и една допълнителна точка по програма MyRewards.

Паричната равностойност на събраните бонус точки се превежда по бонус карта MyRewards на клиента. С обменените парични награди по карта MyRewards клиентите на банката могат да пазаруват в близо 10 000 търговски обекта в цялата страна, милиони в чужбина или в интернет. Ако стойността на желаната от клиента покупка е по-голяма от наличния баланс по неговата карта MyRewards, той може да доплати разликата в брой или с кредитна карта от Пощенска банка.

 

Автор: Списание АгроКомпас
Целия материал четете в брой Май 2013



ПОСЛЕДНО ДОБАВЕНИ ВСИЧКИ...
Иновативно и печелившо земеделие с продуктите на Corteva Agriscience™
Компанията залага на иновации и био решения – това стана ясно на Портфолио Фарм край добруджанското село Победа

Атрактивни попълнения в портфолиото на Nuseed при слънчогледа
Компанията излиза и с нови култури – карината и тръстика

Листните торове на Лебозол® – сигурност и ефективност при климатични промени
Ефективното редуциране на азотното хранене ще бъде все по-важна тема в следващите години

Деница Иванова: Изкупната цена на малините за преработка падна двойно в сравнение с миналогодишната
Пазарът на малини и ягоди за прясна консумация постоянно расте

 

София, жк. Лозенец,
ул. "Червена стена" 46
тел: 0700 200 63

e-mail: office@agrocompass.bg