Агрокомпас Архив броеве
Безплатен е-майл бюлетин
Материали със свободен достъп
Home Search E-mail us
БългарскиАнглийски
ТЪРСИ В СТАТИИТЕ
Четвъртък, 25 Април 2024

Декември 2023

Предишен | Следващ
КАТАЛОЖЕН № 1053

ЗА ПОТРЕБИТЕЛИ

  РУБРИКИ

АГРО НОВИНИ


Рубрика: Инвестиции Брой: Юли 2013
Тitan Machinery Bulgaria откри бизнес център в гр. Русе
С него компанията затвърди стратегическото си присъствие в Североизточна България

Тitan Machinery Bulgaria откри бизнес център в гр. Русе

print

e-mail facebook

В Русе беше открита поредната впечатляваща база на Тitan Machinery Bulgaria. Тя ще изпълнява продажбена, сервизна и логистична дейност, като инвестициите в нея възлизат на над 500 000 евро. На площ над 1 декар са поместени складови помещения, такива за сервизна дейност и комфортни офиси, а на съседния паркинг от 7 дка за клиентите е изложена широка гама земеделска и строителна техника на световни производители, които компанията дистрибутира. Официалното откриване на новата придобивка започна с водосвет и приветствия от страна на Румен Лазаров, член на Борда на директорите на Тitan Machinery Bulgaria, и изпълнителния директор на компанията – Диляна Иванова. След това двамата тържествено прерязаха лентата на новия обект.

Според Румен Лазаров този център, освен като сервизен и продажбен, може да се определи и като чисто логистически, тъй като машините, които са предназначени основно за Добрич, Плевен и Стара Загора ще идват първо тук на склад, след това ще се разпределят. „Тук предстои изграждането на един булевард, на който е входът на нашия център, с 3 платна във всяка посока, в близост до Дунав мост. Задачата, която трябва да изпълним в района, е именно разрастване на нашето присъствие и по-пълно задоволяване на нуждите на клиентите.”

В новия център ще работят между 15 и 20 специалисти, които ще предлагат широка гама услуги, предпродажбено обслужване и сервиз. „Целта е да представим една цялостна концепция на земеделските производители, независимо къде обработват земи. Те трябва да получават отлично обслужване. Всеки, използвайки нашите машини, е нужно да изпитва удовлетворение от качеството, от вниманието и от услугите ни, т.е. да се чувства наш партньор, независимо къде се намира на територията на нашата държава”, допълни Румен Лазаров.

След като Titan Machinery Bulgaria стана официален представител и на строителната гама машини с марката CASE Construction, само за 6 месеца компанията отчита пазарен дял от 18% при строителните машини и 50% при земеделската техника. Това означава, че половината от машините, които се внасят в България, се внасят от Titan Machinery Bulgaria, подчерта г-н Лазаров. „Голяма заслуга за това има нашият изпълнителен директор Диляна Иванова, която много бързо създаде успешен управленски модел. Израстването на компанията и на хората в нея се дължи именно на Диляна Иванова.”

Вече е традиция събитията, които организира Тitan Machinery Bulgaria, да преминават като истински празници. Така беше и този път – богата музикална програма, начело с фолк дивата Преслава, пълни трапези и приятелска атмосфера и всичко това на фона на високотехнологичната армия от земеделски и строителни машини. 

 

Автор: Списание АгроКомпас
Целия материал четете в брой Юли 2013



ПОСЛЕДНО ДОБАВЕНИ ВСИЧКИ...
Иновативно и печелившо земеделие с продуктите на Corteva Agriscience™
Компанията залага на иновации и био решения – това стана ясно на Портфолио Фарм край добруджанското село Победа

Атрактивни попълнения в портфолиото на Nuseed при слънчогледа
Компанията излиза и с нови култури – карината и тръстика

Листните торове на Лебозол® – сигурност и ефективност при климатични промени
Ефективното редуциране на азотното хранене ще бъде все по-важна тема в следващите години

Деница Иванова: Изкупната цена на малините за преработка падна двойно в сравнение с миналогодишната
Пазарът на малини и ягоди за прясна консумация постоянно расте

 

София, жк. Лозенец,
ул. "Червена стена" 46
тел: 0700 200 63

e-mail: office@agrocompass.bg