Агрокомпас Архив броеве
Безплатен е-майл бюлетин
Материали със свободен достъп
Home Search E-mail us
БългарскиАнглийски
ТЪРСИ В СТАТИИТЕ
Сряда, 24 Април 2024

Декември 2023

Предишен | Следващ
КАТАЛОЖЕН № 1053

ЗА ПОТРЕБИТЕЛИ

  РУБРИКИ

АГРО НОВИНИ


Рубрика: Мениджър Брой: Август 2013
Интерагри България – високотехнологична техника, амбиции и с поглед в бъдещето
Даниел Минев, управител на Интерагри България

Интерагри България – високотехнологична техника, амбиции и с поглед в бъдещето

Даниел Минев, управител на Интерагри България

print

e-mail facebook

- Г-н Минев, представете на нашите читатели Вашата компания.

- Интерагри България е дружество с основна дейност внос, дистрибуция и сервизна дейност на иновативна и високоефективна техника и технологии за земеделския отрасъл в България. Водещата марка, на която сме се спрели да дистрибутираме в България, е световният лидер Ню Холанд. От началото на 2013 година Интерагри България е новият официален вносител на Ню Холанд за България и е единствената компания, официално оторизирана да представлява производителя, както по отношение на дистрибуцията, така и по отношение на сервизното обслужване на марката в страната. В здраво партньорство с Ню Холанд сме си поставили амбициозната задача да изведем марката на водеща позиция в България.

Марката Ню Холанд е спечелила уважението и сърцата на земеделските производители. Компанията е с водещ световен пазарен дял при тракторите и комбайните и беше естествен избор в стремежа ни да изберем най-доброто за българския земеделец.

- Какви продукти предлага на българските фермери Интерагри България?

- Започвайки от марката Ню Холанд, предлагаме на българските фермери зърнокомбайни и трактори. Уникален е комбайнът CR9090, който е поставил световен рекорд по производителност, чистота на прибиране на зърното и комфорт при работа и обслужване. Комбайните на Ню Холанд задоволяват необходимостите и изискванията на много широк диапазон от земеделци, като започнем от най-малките до най-големите производители на зърнено-житни култури. Фермерите могат да избират между голямо разнообразие от 4, 5 и 6-сламотръсни комбайни в няколко мощностни диапазона от сериите TC и СХ, както и патентованата двуроторна технология TwinRotor в 3 моделни групи, достигащи мощност до 600 к.с., голямо разнообразие от хедери с размер от 4,5 до 10,7 метра, както и набор от хедери за прибиране на царевица. Комбайните на Ню Холанд се приемат с голям респект от зърнопроизводителите в световен мащаб и неслучайно всеки четвърти комбайн, продаден в Европа е Ню Холанд.

Като водещ производител на трактори, Ню Холанд обръща внимание на малки, средни и много големи земеделци. Тракторът, като най-използваната и водеща селскостопанска машина, която работи между 200 и 250 дни в годината, е от изключителна важност за всеки земеделец и поради това Ню Холанд отделя голямо внимание за развитие и иновации както в нискомощностния, така и във високомощностния диапазон. Тракторите на Ню Холанд покриват диапазона от 30 до 670 к.с.

Огромният набор от възможности, като мощност и разнообразие от оборудване, правят Ню Холанд един от най-желаните трактори в световен мащаб. Съчетанието на уникален дизайн, здравина, надеждност и оптимална цена за всяка мощност гарантират на земеделците бърза възвръщаемост на инвестицията в Ню Холанд.

В допълнение на гамата от трактори и комбайни, Ню Холанд предлага на клиентите си изключително широка продуктова гама от телехендлери за товаро-разтоварни операции, силажокомбайни, гроздокомбайни, балопреси за кръгли и малки и големи правоъгълни бали.

Освен продуктите на Ню Холанд, предлагаме пълната гама от прикачна техника за пълния мощностен диапазон на тракторите от 30-670 к.с. включително всички видове почвообработващи машини.

Ню Холанд е световен технологичен лидер. Демонстрация за това е разработката на концепцията за трактор, задвижван от електродвигател, захранван от горивни клетки, работещи с водород. Резултатът е невероятна машина, която не отделя вредни емисии и осигурява тотален комфорт на оператора при пълна тишина – демонстрация на непрестанната устременост на Ню Холанд за иновации и загриженост за бъдещето на нашата планета. Ню Холанд създава продукти на бъдещето днес.

- Какви са целите, които си поставяте в България?

- Искаме да пренесем водещата позиция на Ню Холнад като технологичен лидер при българските производители. Поставяме си амбициозната цел да станем доставчик номер едно на трактори и комбайни за българския пазар, като подкрепим българския земеделски производител с отлични условия за инвестиция във високотехнологична техника, сервизно обслужване и благоприятни финансови и лизингови схеми.

Амбицията ни е да станем предпочитания партньор за всеки земеделски производител. На всеки наш клиент предлагаме грижа за неговия бизнес като гарантираме коректност, сигурност, бързина на доставка и грижа за предоставената му техника.

 

Автор: Валери Станев
Целия материал четете в брой Август 2013



ПОСЛЕДНО ДОБАВЕНИ ВСИЧКИ...
Иновативно и печелившо земеделие с продуктите на Corteva Agriscience™
Компанията залага на иновации и био решения – това стана ясно на Портфолио Фарм край добруджанското село Победа

Атрактивни попълнения в портфолиото на Nuseed при слънчогледа
Компанията излиза и с нови култури – карината и тръстика

Листните торове на Лебозол® – сигурност и ефективност при климатични промени
Ефективното редуциране на азотното хранене ще бъде все по-важна тема в следващите години

Деница Иванова: Изкупната цена на малините за преработка падна двойно в сравнение с миналогодишната
Пазарът на малини и ягоди за прясна консумация постоянно расте

 

София, жк. Лозенец,
ул. "Червена стена" 46
тел: 0700 200 63

e-mail: office@agrocompass.bg