Агрокомпас Архив броеве
Безплатен е-майл бюлетин
Материали със свободен достъп
Home Search E-mail us
БългарскиАнглийски
ТЪРСИ В СТАТИИТЕ
Петък, 19 Април 2024

Декември 2023

Предишен | Следващ
КАТАЛОЖЕН № 1053

ЗА ПОТРЕБИТЕЛИ

  РУБРИКИ

АГРО НОВИНИ


Рубрика: Инвестиции Брой: Юни 2014
ЗЛАТЕКС откри нов търговско-сервизен център в Плевен
По време на празничната програма тържествено бяха приети 8 нови членове на VIP Club Fendtastic

ЗЛАТЕКС откри нов търговско-сервизен център в Плевен

print

e-mail facebook

На 29 май в град Плевен официално беше открит нов търговски и сервизен център на фирма ЗЛАТЕКС. Инвестицията надхвърля 3,5 млн. евро. Над 200 човека – бизнес партньори и клиенти, споделиха празника на компанията. Лентата за откриването на новия обект прерязаха управителят на компания ЗЛАТЕКС инж. Нецо Минев заедно с търговския директор на фирмата Красимир Минев, областния управител на Плевен г-н Илиян Йончев, кмета на гр. Плевен проф. д-р Димитър Стойков и Бернхард Щокер, директор продажби на FENDT за Централна Европа.

„Плевенският регион е стратегически по отношение на земеделието. Този нов търговски и сервизен център, най-големият не само в България, а и в един много широк периметър от страни, с уникални архитектурни и технологични решения, ще бъде притегателен център за всички земеделски производители от региона“, заяви инж. Нецо Минев. Функционалната сграда е разположена върху площ от 17 600 кв. м. Тя съчетава в себе си изключителната функционалност на бизнес център с шоурум, зали за търговски разговори, зала за обучения, сграда за съхранение, поддръжка и ремонт на селскостопанска техника и контролно-пропускателен пункт.

Откриването на новата база в Плевен се превърна в истински празник за земеделската общност в региона. Специални гости на тържеството бяха представители на всички брандове машини, предлагани от ЗЛАТЕКС. Те поздравиха екипа на компанията за реализирането на новата инвестиция и изразиха задоволство от дългогодишното сътрудничество. „България е много важен пазар за нас, подчерта Бернхард Щокер, директор продажби на FENDT, Централна Европа. – За мен е удоволствие да присъствам тук, на откриването на поредната база на фирмата и да виждам нейния растеж. Златекс инвестират много, за да имат добро присъствие на пазара, а клиентите високо оценяват професионалния начин за сервизирането на техниката. Собствениците на FENDT са професионалисти и искат професионално обслужване. Ние вярваме, че произвеждаме най-здравите машини, с най-добрата ефективност.“

В новия търговско-сервизен център на ЗЛАТЕКС работят квалифицирани специалисти, които са на разположение на всички клиенти от региона. Те предлагат широка гама услуги – от консултиране за подходяща техника с марките FENDT, RAUCH, KERNER, KRONE, RABE, HAWE, KNOCHE, до експертна сервизна дейност.

И още една изненада бяха подготвили за своите гости домакините от ЗЛАТЕКС. Пет земеделски производители получиха официално ключовете на новите си придобивки – зърнокомбайни и трактори FENDT, от представители на фирмата-производител FENDT.

По време на празничната програма тържествено бяха приети 8 нови членове на VIP Club Fendtastic. Основан преди три години, той събира на едно място собствениците и най-ревностните привърженици на тракторите FENDT.

 

Автор: Валери Станев
Целия материал четете в брой Юни 2014



ПОСЛЕДНО ДОБАВЕНИ ВСИЧКИ...
Иновативно и печелившо земеделие с продуктите на Corteva Agriscience™
Компанията залага на иновации и био решения – това стана ясно на Портфолио Фарм край добруджанското село Победа

Атрактивни попълнения в портфолиото на Nuseed при слънчогледа
Компанията излиза и с нови култури – карината и тръстика

Листните торове на Лебозол® – сигурност и ефективност при климатични промени
Ефективното редуциране на азотното хранене ще бъде все по-важна тема в следващите години

Деница Иванова: Изкупната цена на малините за преработка падна двойно в сравнение с миналогодишната
Пазарът на малини и ягоди за прясна консумация постоянно расте

 

София, жк. Лозенец,
ул. "Червена стена" 46
тел: 0700 200 63

e-mail: office@agrocompass.bg