Агрокомпас Архив броеве
Безплатен е-майл бюлетин
Материали със свободен достъп
Home Search E-mail us
БългарскиАнглийски
ТЪРСИ В СТАТИИТЕ
Четвъртък, 21 Януари 2021

Декември 2020

Предишен | Следващ
КАТАЛОЖЕН № 1053

ЗА ПОТРЕБИТЕЛИ

  РУБРИКИ

АГРО НОВИНИ


Рубрика: Иновации Брой: Октомври 2015
Наддаване за трактор от 1 евро – сензацията на БАТА АГРО Есен 2015
ИНТЕРАГРИ България направи запомнящо се участие с много атракции, нови машини и уникални за пазара промоционални кампании

Наддаване за трактор от 1 евро – сензацията на БАТА АГРО Есен 2015

print

e-mail facebook

Наддаване за малък, многофункционален трактор стана най-голямата атракция на изложението БАТА АГРО Есен 2015. Уникалното събитие беше организирано от фирма ИНТЕРАГРИ България, официален вносител на NEW HOLLAND – една от най-предпочитаните марки трактори и комбайни у нас и в Европа. Наддаването започна пред щанда на ИНТЕРАГРИ, а желаещите да се включат в уникалното предизвикателство трудно сдържаха ентусиазма и любопитството си. Началната цена беше 1 евро, а обект на разиграването – универсалният боец NEW HOLLAND TD5.75.

След оспорвана надпревара победител в наддаването стана малкият Наско, подкрепен от своя дядо Атанас Димов от Писанец, Русенско.

„Много съм развълнуван. Бях си определил бюджет и смятах да наддавам разумно, но изобщо не очаквах да спечеля. Доволен съм, защото NEW HOLLAND са добри машини“, каза след приключване на търга гордият дядо и земеделец.

Освен с атрактивното си представяне, уникалното наддаване и многото танци, щандът на ИНТЕРАГРИ привлече вниманието на посетителите и с няколко нови за българския пазар предложения. Сред представените иновации бяха 16-редовата пролетна сеялка Kinze 3600 с прецизност на изсяването над 95-98% и специално адаптираният за пролетна почвообработка 9-метров култиватор Tetra на Grégoire-Besson. По този повод специално у нас бяха и ръководни кадри на двете фирми производители.

 „Моделът Kinze 3600 може да бъде 12 или 16-редов, в зависимост от изискванията на земеделските производители, цялостната им концепция и подхода им при организацията на производството. Междуредовото разстояние при този модел е 70-75 см. А основното предимство на сеялката е новата вакуумна система на изсяване. С нея се постига прецизност от 95-98% и то при висока работна скорост до около 14-15 км/час“, подчерта Боб Дъргсън, мениджър продажби за Европа в Kinze.

 

Автор: Списание АгроКомпас
Целия материал четете в брой Октомври 2015ПОСЛЕДНО ДОБАВЕНИ ВСИЧКИ...
Прикачният стърнищен култиватор TERRIA - една блестяща машина за модерно земеделие
Перфектни работни органи за всякакъв тип почва

СИНДЖЕНТА – ЕКСПЕРТИТЕ В СЕМЕНА!
Компанията стартира новия сезон със специализиран екип за семена

Управлявам оранжерията през телефона Инвестицията, която направих, се избива от две китки бране на домати от една реколта
Радослав Лазов, земеделски производител, гр. Благоевград

Новата серия M6002 на Кубота – подходяща, както за средни и големи стопанства, така и за животновъдни ферми
Кубота направи премиера на новата серия трактори

 

София, жк. Лозенец,
ул. "Червена стена" 46
тел: 0700 200 63

e-mail: office@agrocompass.bg