Агрокомпас Архив броеве
Безплатен е-майл бюлетин
Материали със свободен достъп
Home Search E-mail us
БългарскиАнглийски
ТЪРСИ В СТАТИИТЕ

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Сряда, 20 Февруари 2019

Февруари 2019

Предишен | Следващ
КАТАЛОЖЕН № 1053

ЗА ПОТРЕБИТЕЛИ

  РУБРИКИ

АГРО НОВИНИ


Рубрика: Земеделска техника Брой: Март 2016
Kubota затвърждава мястото си в челната тройка на пазара на трактори у нас
Компанията предлага нова промоционална кампания за клиентите си през 2016-та

Kubota затвърждава мястото си в челната тройка на пазара на трактори у нас

print

e-mail facebook

 

Ексклузивна оферта за своите клиенти предлага фирма Кубота България през 2016 година. Търговският директор на компанията Мирослав Николов представи промоционалните условия. Предложението включва три безплатни обслужвания на 50, 300 и 600 моточаса за трактори, закупени през настоящата година. Земеделският стопанин не се обвързва с разходи по сервизирането и обслужването. Компанията предоставя напълно безплатно консумативите, в това число филтри и масла. Кубота България поема труда на сервизните специалисти, както и транспорта. Уникалната оферта е в сила за моделите от М серията с мощност между 60 и 140 конски сили. За компактните, леки и маневрени М6060, М7060, а също и за машините в най-популярния работен клас между 90 и 110 конски сили М8560 и М9960. От промоцията могат да се възползват и стопани, които планират да си закупят машини от цялата гама МGX, с мощност от 106 до 143 конски сили. Офертата е в сила и за трактори от серията M40 Narrow – специализирани за работа в тесни насаждения – овощни градини и лозя. Компанията запазва и четиригодишната гаранция за тракторите от М серията.

Изключително успешна 2015-та година отчитат от Кубота България. „На практика няма район в България, където да няма наш трактор“, категорично заяви търговският директор. Освен универсалните трактори с мощност между 90 и 100 к.с., има сериозен ръст при лозаро-овощарските специализирани трактори. Компанията се радва на добро присъствие и в животновъдните ферми. Това е факт, благодарение на комбинацията от трактор с челен товарач.

 

 

През настоящата година Kubota разширява богатото си портфолио от трактори. Компанията отново залага на съчетание от здравина, икономичност и производителност. Притежатели на тази комбинация са няколкото нови модела от серията МGX. Тракторите М100GX и M110GX с мощност съответно 106 и 116 к.с. са многофункционални, подходящи както за по-леките обработки през пролетната кампания, така и за по-тежки обработки, които ще стартират след жътвата. Другият нов и по-мощен модел в гамата е M128GX, предлагащ високо ниво на оборудване със значително по-голяма мощност от 136 к.с. Кабината е широка и комфортна, с климатик и седалка на въздушно окачване.

 

Автор: Мирела Спасова
Целия материал четете в брой Март 2016ПОСЛЕДНО ДОБАВЕНИ ВСИЧКИ...
Заразата по глиганите с африканска чума се движи на скокове в Европа
Инж. Пламен Колев, началник отдел „Ловно и рибно стопанство” в Югозападно държавно предприятие

Дешка Кротева и нафпавокът
В Горно Драглище нагъват сланина, живеят до 100 години и не могат да се отърват от туристи

С HiCornCS печалбата при производство на зърно е гарантирана!
Перфектна симбиоза между два хибрида

Тютюнопроизводство – предизвикателна 2018 година
Браншът се бори да бъде подпомаган с европейски пари от новата Обща селскостопанска политика

 

София, жк. Лозенец,
ул. "Червена стена" 46
тел: 0700 200 63

e-mail: office@agrocompass.bg