Четете онлайн списание Агрокомпас
Безплатен е-майл бюлетин
Материали със свободен достъп
Home Search E-mail us
БългарскиАнглийски
ТЪРСИ В СТАТИИТЕ

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Понеделник, 19 Февруари 2018

Януари 2018

Предишен | Следващ
КАТАЛОЖЕН № 1053

ЗА ПОТРЕБИТЕЛИ

  РУБРИКИ

АГРО НОВИНИ


Рубрика: Земеделска техника Брой: Август 2016
Ден на иновациите с Булагро
Демонстрация при зърнопроизводителя Георги Таров

Ден на иновациите с Булагро

print

e-mail facebook

 

В разгара на лятото е време да помислите за предстоящата есенната кампания. Като иновативна компания, която винаги е в крак с новостите и предизвикателствата в агробизнеса, Булагро Груп направи агро шоу с участието на повече от 30 машини, обединени под един знаменател - този на иновациите. Демонстрацията се проведе в земите на един от верните клиенти на Булагро Георги Таров, който е фен както на брандовете, които компанията предлага, така и на безупречния й сервиз.

 

Демонстрацията откри Христофор Бунарджиев, главен изпълнителен директор на Булагро Груп Холдинг: „Целта на нашето мероприятие е земеделските производители лично да се запознаят с преимуществата на машините, които предлагаме. Да, земеделците навсякъде по света са консервативни и както се казва „око да види, ръка да пипне“ и те искат да видят в реални условия работата на машините, които могат да станат част от стопанствата им.“

Време е за работа, време е за нови, по-производителни машини

Повече от 100 земеделски производители проявиха инвестиционни намерения към предлаганите световни брандове от Булагро. Не ги уплашиха знойното слънце и високите температури, че да излязат на полето заедно с техниката. И имаше защо – икономични, на добри цени, с доказано добър сервиз арсеналът на Булагро Холдинг гарантирано извежда земеделието на по-високо ниво.

 

Демонстрацията беше открита от машина на датския концерн Hardi – пръскачка, модел Alfa, с обем на резервоара 4100 л и размах на крилете 36 м. Интересното при нея е, че пръскането беше извършено с така наречената въздушна асистенция – изобретение, въведено в пръскачната техника от Hardi преди около 20 години.

 

Топ брандът Pöttinger беше представен с 6-корпусен навесен обръщателен плуг. Особеното при него е удобното регулиране на захвата. Моделът е оборудван с гумено колело за определяне дълбочината на оранта.

Прикачната дискова брана Pöttinger, модел 6001Т, е с работна ширина 6 м. При нея се поддържа по-добре нивелацията и еднаквото равнище на обработка на почвата. Друго интересно е транспортното шаси, приложено като технология от Pöttinger преди 2 години, което е двойно сгъваемо, така че цялата му тежест да падне върху работните батареи.

 

Автор: Списание АгроКомпас
Целия материал четете в брой Август 2016ПОСЛЕДНО ДОБАВЕНИ ВСИЧКИ...
В Северозапада мафия дирижира достъпа до еврофондовете
Мая Червеняшка, консултант по европроекти от Враца

Свободата да се прилага ОСП след 2020 г. ще даде възможност на икономически силните да диктуват
Магърдич Хулиян е основател и председател на Национално сдружение на малките семейни ферми и преработватели /НСМСФП/

Даниел ПЕРОБ е избран за председател на Sorghum ID
България не участва в първия Управителен съвет на междупрофесионалната организация

NIK Аcademy официално отвори врати
Първият по рода си център за обучение е в с. Изгрев

 

София, жк. Лозенец,
ул. "Червена стена" 46
тел: 0700 200 63

e-mail: office@agrocompass.bg