Агрокомпас Архив броеве
Безплатен е-майл бюлетин
Материали със свободен достъп
Home Search E-mail us
БългарскиАнглийски
ТЪРСИ В СТАТИИТЕ

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Четвъртък, 25 Април 2019

Април 2019

Предишен | Следващ
КАТАЛОЖЕН № 1053

ЗА ПОТРЕБИТЕЛИ

  РУБРИКИ

АГРО НОВИНИ


Рубрика: Земеделска техника Брой: Август 2016
Ден на иновациите с Булагро
Демонстрация при зърнопроизводителя Георги Таров

Ден на иновациите с Булагро

print

e-mail facebook

 

В разгара на лятото е време да помислите за предстоящата есенната кампания. Като иновативна компания, която винаги е в крак с новостите и предизвикателствата в агробизнеса, Булагро Груп направи агро шоу с участието на повече от 30 машини, обединени под един знаменател - този на иновациите. Демонстрацията се проведе в земите на един от верните клиенти на Булагро Георги Таров, който е фен както на брандовете, които компанията предлага, така и на безупречния й сервиз.

 

Демонстрацията откри Христофор Бунарджиев, главен изпълнителен директор на Булагро Груп Холдинг: „Целта на нашето мероприятие е земеделските производители лично да се запознаят с преимуществата на машините, които предлагаме. Да, земеделците навсякъде по света са консервативни и както се казва „око да види, ръка да пипне“ и те искат да видят в реални условия работата на машините, които могат да станат част от стопанствата им.“

Време е за работа, време е за нови, по-производителни машини

Повече от 100 земеделски производители проявиха инвестиционни намерения към предлаганите световни брандове от Булагро. Не ги уплашиха знойното слънце и високите температури, че да излязат на полето заедно с техниката. И имаше защо – икономични, на добри цени, с доказано добър сервиз арсеналът на Булагро Холдинг гарантирано извежда земеделието на по-високо ниво.

 

Демонстрацията беше открита от машина на датския концерн Hardi – пръскачка, модел Alfa, с обем на резервоара 4100 л и размах на крилете 36 м. Интересното при нея е, че пръскането беше извършено с така наречената въздушна асистенция – изобретение, въведено в пръскачната техника от Hardi преди около 20 години.

 

Топ брандът Pöttinger беше представен с 6-корпусен навесен обръщателен плуг. Особеното при него е удобното регулиране на захвата. Моделът е оборудван с гумено колело за определяне дълбочината на оранта.

Прикачната дискова брана Pöttinger, модел 6001Т, е с работна ширина 6 м. При нея се поддържа по-добре нивелацията и еднаквото равнище на обработка на почвата. Друго интересно е транспортното шаси, приложено като технология от Pöttinger преди 2 години, което е двойно сгъваемо, така че цялата му тежест да падне върху работните батареи.

 

Автор: Списание АгроКомпас
Целия материал четете в брой Август 2016ПОСЛЕДНО ДОБАВЕНИ ВСИЧКИ...
Христофор Павлов: Пчелите губят ориентация под електропроводите
Кошерите могат да се контролират с телефон

Необходима е повече реклама, че е модерно и престижно да си в този сектор
Марк Де Турк, трейнър-консултант

От ЮМЗ-то до метеорологична станция и високи технологии
Петьо Христов - 28 години професия земеделец

Пламена Куртева - начело на семейната ферма в село Златовръх
Залага на породите Монбелиард и Холщайн-фризийско говедо

 

София, жк. Лозенец,
ул. "Червена стена" 46
тел: 0700 200 63

e-mail: office@agrocompass.bg