Четете онлайн списание Агрокомпас
Безплатен е-майл бюлетин
Материали със свободен достъп
Home Search E-mail us
БългарскиАнглийски
ТЪРСИ В СТАТИИТЕ

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Петък, 23 Февруари 2018

Февруари 2018

Предишен | Следващ
КАТАЛОЖЕН № 1053

ЗА ПОТРЕБИТЕЛИ

  РУБРИКИ

АГРО НОВИНИ


Рубрика: Рентабилност Брой: Август 2016
Kubota с атрактивна „оранжева“ демонстрация в Добруджа
Японските трактори са в челната тройка марки по продажби у нас за първите седем месеца на 2016 г.

Kubota с атрактивна „оранжева“ демонстрация в Добруджа

print

e-mail facebook

 

Значителното увеличаване на продажбите на тракторите Kubota и заемането за пореден път на престижното трето място на пазара през седемте месеца на 2016 г. е показател за качествата на японските машини и за отличната работа на официалния вносител на бранда за страната КББГ Кубота България.

Компанията отново показа своята активност и внимание към земеделските стопани, организирайки заедно със своя дилър Агропът 2011 атрактивна демонстрация в землището на село Гурково. Пред фермери от региона бяха представени в действие моделите М7 131, М7 151 и М7 171 - от 130 до 170 к.с., които са олицетворение на японската сила, безупречното качество и високото ниво на оборудване. Тракторите Kubota от новата М 7001 серия са предназначени за тежка работа на полето, с тежък прикачен инвентар. Те са с различно ниво на оборудване според възможностите на клиентите, заяви Мирослав Николов, търговски директор на КББГ.

Тракторите Kubota от новата М 7001 серия се предлагат с два вида трансмисия – едната е Powershift, втората е безстепенна Vario. Серията разполога с по-висок клас на оборудване, подчерта Павлин Пасев, управител на Агропът 2011. Те са ISOBUS съвместими, което прави управлението им изключително лесно и ефективно. Тракторите имат по-голямо междуосово разстояние между предния и задния мост, по-голямо тегло и по-висока мощност.

Тракторите от новата М 7001 серия са с 3 години пълна гаранция или 3 000 моточаса и промоционално 3 безплатни обслужвания за сметка на Kubota. Останалите трактори от М серията са с 4 години гаранция и 3 безплатни обслужвания.

Към тракторите бяха агрегатирани прикачни машини също с марката Kubota. „Инвентарът е разнообразен, много здрав и с отлично качество. Той перфектно се съчетава с тракторите Kubota“, подчерта Мирослав Николов. По думите му по този начин земеделските стопани могат да получават цялостни решения от един доставчик и от една марка.

 

Автор: Списание АгроКомпас
Целия материал четете в брой Август 2016ПОСЛЕДНО ДОБАВЕНИ ВСИЧКИ...
Оковите, които пречеха на ССА, падат
Васил Николов, председател на ССА

KWS е свободна от корпоративни интереси
Петко Василев, управител на KWS България

Кубота България с нови модели машини и нови амбиции за 2018-та
Компанията проведе годишна среща с дилърите си

Да възродим българското животновъдство
Новата мисия на Косад Семанс България

 

София, жк. Лозенец,
ул. "Червена стена" 46
тел: 0700 200 63

e-mail: office@agrocompass.bg