Агрокомпас Архив броеве
Безплатен е-майл бюлетин
Материали със свободен достъп
Home Search E-mail us
БългарскиАнглийски
ТЪРСИ В СТАТИИТЕ

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Четвъртък, 24 Януари 2019

Декември 2018

Предишен | Следващ
КАТАЛОЖЕН № 1053

ЗА ПОТРЕБИТЕЛИ

  РУБРИКИ

АГРО НОВИНИ


Рубрика: Растителна защита Брой: Април 2017
Arista Life Science: Ние култивираме просперитет
Растителна защита и биорешения при производството на плодове и зеленчуци

Arista Life Science: Ние култивираме просперитет

print

e-mail facebook

Пресконференция в Берлин, с фокус върху широкото продуктово портфолио, предназначено за регион Европа, Среден Изток и Африка /ЕМЕА/, проведе Arista Life Science. Събитието беше в рамките на изложението Fruit Logistica и представи силната позиция на компанията и стратегическите й планове за пазарите на плодове и зеленчуци. На пресконференцията присъстваха повече от 20 представители на специализирани медии, включително и АГРОТВ от България.

В пресконференцията участваха: Хосе Нобре, главен изпълнителен директор и президент на Arista Life Science за Европа, Близкия Изток и Африка; Гарт Дръри, директор изследвания и развитие; Джозеф Михрина, директор маркетинг, и Александра Трампчинска - маркетинг мениджър на Биосолюшънс.

Arista Life Science е специализирана в разработване, маркетинг и дистрибуция на иновативни продукти за растителна защита. „Arista наскоро интегрира редица допълващи се бизнеси, които в момента действат в рамките на единна структура, споделят общи цели и ценности, заяви Хосе Нобре - главен изпълнителен директор и президент на Arista Life Science за Европа, Близкия Изток и Африка. - Успехът на тази интеграция дава на фермерите и производителите достъп до по-иновативни продукти, както никога досега.”

Портфолиото от продукти за растителна защита и биорешения ще играе значителна роля за увеличаване на количеството и качеството на европейската селскостопанска продукция.

„Правим значителен напредък в разработването на нови продукти, каза Дръри. - Те са в категорията биорешения, като например, нововъзникващите концепции и приложения, които подкрепят и засилват традиционната земеделска практика. В най-близко бъдеще ние ще представим нашата нова интегрирана програма за третиране на културите, която защитава и повишава добива и качеството на реколтата, като същевременно отговаря на най-строгите държавни и регулаторни изисквания.”

По думите му Arista има много ценно наследство – и едно от тях са обеззаразителите. Те дават основа за развитието на земеделските култури от самото начало. Високостойностните култури стартират от отлично защитени семена, подчерта Гарт Дръри.

 

Автор: Светла Стефанова
Целия материал четете в брой Април 2017ПОСЛЕДНО ДОБАВЕНИ ВСИЧКИ...
Хибриди за рекорди на Синджента – експертът в слънчогледа
През 2018 г. слънчогледът доказа защо е една от традиционните култури за България

Иновации, конструирани от здрава стомана и със син цвят
Премиерно във Франция: компактна дискова брана Rubin 10 и плуг Diamant 16

Звездна селекция край Паскалево с топ добиви
1200-1600 кг/дка от царевицата

Угояване на телета – технологии за ефективност
В Дълбок дол се намира един от водещите комплекси в страната

 

София, жк. Лозенец,
ул. "Червена стена" 46
тел: 0700 200 63

e-mail: office@agrocompass.bg