Агрокомпас Архив броеве
Безплатен е-майл бюлетин
Материали със свободен достъп
Home Search E-mail us
БългарскиАнглийски
ТЪРСИ В СТАТИИТЕ
Четвъртък, 28 Март 2024

Декември 2023

Предишен | Следващ
КАТАЛОЖЕН № 1053

ЗА ПОТРЕБИТЕЛИ

  РУБРИКИ

АГРО НОВИНИ


Рубрика: Иновации Брой: Юли 2016
Мега Демо и мега приключение с ИНТЕРАГРИ България
Звезди посред... жътва: Зърнокомбайнът- рекордьор CR 10.90 и синята сила на полето – тракторите NEW HOLLAND

Мега Демо и мега приключение с ИНТЕРАГРИ България

print

e-mail facebook

 

Макар и сравнително млада фирма, ИНТЕРАГРИ България за пореден път доказа, че разбира от агротехника, че знае как се прави техническо шоу и че ако искаш да успееш в силна конкурентна среда, трябва да наложиш свой собствен почерк в бизнеса.

В един от последните горещи юнски дни, на фона на ширналия се естествен декор от златни класове край Старозагорското село Плодовитово, компанията представи подобаващо своя златен медалист – зърнокомбайнът NEW HOLLAND CR 10.90. Световният рекордьор направи своята първа жътва в България и беше посрещнат от гостите на мащабното събитие като истинска звезда. „Щастлив съм, че сме домакини на такова мащабно събитие, коментира за читателите на АгроКомпас Даниел Минев, изп.-директор на ИНТЕРАГРИ България АД. – В рамките на този ден клиентите имат възможността да се запознаят отблизо, да покарат, да пробват в реални условия техниката на NEW HOLLAND, както и на партньорите за прикачна техника, с които работим. За първи път на българския пазар показваме в действие световния рекордьор, единственият в света комбайн от клас 10 – СR 10.90. Това наистина е една уникална машина и причината да изберем точно нея за демонстрацията беше фактът, че това е най-производителната машина в света. Искаме да покажем на клиентите на какво е способна тя и най-вече това, че при огромната си производителност, загубите по време на жътва са нищожни. За разлика от технологиите с един ротор. Зърнокомбайнът СR 10.90 е двуроторна машина, патент на NEW HOLLAND, която осигурява уникално съчетание на ненадмината производителност и нищожни загуби.“

В рамките на мега събитието гостите се запознаха и с почти цялата гама трактори NEW HOLLAND, с мощност от 100 до 420 к.с. Някои от тях са агрегатирани с прикачна техника на световноизвестните производители Gregoire Besson – за почвообработваща техника, и на Кinze – сеялки за пролетни култури, които са ненадминати и уникални по своята прецизност и производителност в световен мащаб, допълни още г-н Минев.

 

В деня на техническото шоу от ИНТЕРАГРИ България изненадаха приятно своите гости и със специални преференциални цени на показаните машини. „Както винаги, когато правим такива събития, днес също имаме специални условия за демо машините на полето, валидни само за деня на демонстрацията. Вече имаме клиенти, които се възползваха от тези промоционални условия и се сдобиха с уникална техника при много добри финансови условия.“ В рамките на 2016 г. е актуална специалната промоционална програма на ИНТЕРАГРИ за тракторите. Схемата е с 0,95% годишна лихва и финансиране до 5 години, което е изключително привлекателно, разкри още г-н Минев.

Автор: Валери Станев
Целия материал четете в брой Юли 2016



ПОСЛЕДНО ДОБАВЕНИ ВСИЧКИ...
Иновативно и печелившо земеделие с продуктите на Corteva Agriscience™
Компанията залага на иновации и био решения – това стана ясно на Портфолио Фарм край добруджанското село Победа

Атрактивни попълнения в портфолиото на Nuseed при слънчогледа
Компанията излиза и с нови култури – карината и тръстика

Листните торове на Лебозол® – сигурност и ефективност при климатични промени
Ефективното редуциране на азотното хранене ще бъде все по-важна тема в следващите години

Деница Иванова: Изкупната цена на малините за преработка падна двойно в сравнение с миналогодишната
Пазарът на малини и ягоди за прясна консумация постоянно расте

 

София, жк. Лозенец,
ул. "Червена стена" 46
тел: 0700 200 63

e-mail: office@agrocompass.bg