Агрокомпас Архив броеве
Безплатен е-майл бюлетин
Материали със свободен достъп
Home Search E-mail us
БългарскиАнглийски
ТЪРСИ В СТАТИИТЕ
Четвъртък, 28 Март 2024

Декември 2023

Предишен | Следващ
КАТАЛОЖЕН № 1053

ЗА ПОТРЕБИТЕЛИ

  РУБРИКИ

АГРО НОВИНИ


Рубрика: Призьори Брой: Декември 2014
Case IH Magnum CVX 380 стана „Трактор на годината“ за 2015-та
Церемонията по награждаването се състоя в рамките на изложението EIMA в Болоня, Италия

Case IH Magnum CVX 380 стана „Трактор на годината“ за 2015-та

print

e-mail facebook

Case IH Magnum CVX 380 с мощност 435 к.с. беше избран единодушно за „Трактор на годината“ за 2015-та от журито на престижния конкурс. Победителят е с 8,7-литров двигател Cursor 9 от FPT Industrial, оборудван със системата Hi-ESCR и отговарящ на Tier 4. Тракторът разполага със система за Автоматично управление на производителността. Трансмисията CVX е лесна за употреба с безпроблемно прехвърляне на мощност от 0-50 км/ч без нужда от лост или прекъсвач.

Моделът Deutz Fahr 9340 TTV грабна отличието „Златен трактор за дизайн“ за 2015-та. Той е съчетание на сила, надеждност, комфорт – напълно отговарящ на очакванията на фермерите. Победителят в категорията е с двигател DEUTZ с мощност 340 к.с., с малък разход на гориво, с Tier 4 и технология SCR и Система за филтриране на твърди частици DPF. Тракторът е с двоен турбокомпресор и TTV трансмисия за най-добра ефективност.
„Ние го представихме за първи път миналата година на изложение в Хановер. При серия 9 се фокусираме върху новия дизайн, дело на известния италиански дизайнер Джуджаро. Виждате, че тракторът е много атрактивен, с изчистени и решителни линии, оформящи агресивен дизайн с типичните черти на новите продукти на бранда. Освен всичко това машината осигурява високи нива на мощност, комфорт, ефективност, ниски разходи“, подчерта Йохане Губер, продуктов мениджър в Same Deutz Fahr Group.

И третата престижна награда „Специализиран трактор“ за 2015-та беше присъдена на компактния T3.75F на New Holland. Той е с 2,9-литров трицилиндров двигател с Tier 3 и турбо, което се справя с всяко предизвикателство. Компактните му размери осигуряват радиус на завой само 3,4 м. Той се движи с лекота между редовете, благодарение на ултра стеснения си корпус – само 135 см в най-широката част.
Това позволява на оператора да маневрира с лекота в овощни градини, без да уврежда културите, идеален е за пръскане, култивиране и в автомобилния транспорт.

„Това е първият ни 100%-ов специализиран компактен трактор, най-добрият в класа си по отношение на хидравличен капацитет, което беше изискване на нашите клиенти. Стартирахме производството на трактора тази година“, заяви Оскар Барончели, маркетинг мениджър в New Holland.

 

Автор: Списание АгроКомпас



ПОСЛЕДНО ДОБАВЕНИ ВСИЧКИ...
Иновативно и печелившо земеделие с продуктите на Corteva Agriscience™
Компанията залага на иновации и био решения – това стана ясно на Портфолио Фарм край добруджанското село Победа

Атрактивни попълнения в портфолиото на Nuseed при слънчогледа
Компанията излиза и с нови култури – карината и тръстика

Листните торове на Лебозол® – сигурност и ефективност при климатични промени
Ефективното редуциране на азотното хранене ще бъде все по-важна тема в следващите години

Деница Иванова: Изкупната цена на малините за преработка падна двойно в сравнение с миналогодишната
Пазарът на малини и ягоди за прясна консумация постоянно расте

 

София, жк. Лозенец,
ул. "Червена стена" 46
тел: 0700 200 63

e-mail: office@agrocompass.bg