Агрокомпас Архив броеве
Безплатен е-майл бюлетин
Материали със свободен достъп
Home Search E-mail us
БългарскиАнглийски
ТЪРСИ В СТАТИИТЕ
Четвъртък, 28 Март 2024

Декември 2023

Предишен | Следващ
КАТАЛОЖЕН № 1053

ЗА ПОТРЕБИТЕЛИ

  РУБРИКИ

АГРО НОВИНИ


Рубрика: Технологии Брой: Април 2018
Автомобили за... настроение
София Франс Ауто предлага PIAGGIO COMMERCIAL VEHICLES у нас

Автомобили за... настроение

print

e-mail facebook

София Франс Ауто започна да предлага на българския пазар лекотоварните автомобили PIAGGIO COMMERCIAL VEHICLES. Гамата на италианския бранд беше представена официално на 15 март. Тя включва триколесни и четириколесни превозни средства, ориентирани към голяма товароносимост.

Уникалното за PIAGGIO е, че предлага автомобили с конструкцията на камион и с размерите на лек автомобил, подчерта Благой Иванов, бранд мениджър PIAGGIO COMMERSIAL VEHICLES за България. „Това дава изключително големи предимства предвид комбинацията от компактни размери и товароносимост повече от тон. Съотношението и архитектурата на автомобила са така направени, че 60% от пространството да е ориентирано към полезен товар.“

Гостите на събитието имаха възможността да разгледат флагмана на четириколесната гама - моделът PORTER. Той се предлага във вариант като шаси кабина, товарна платформа, самосвал, ван и остъклен ван.

 „Целта ни е да направим марката разпознаваема в България, защото този продукт до момента не е познат в страната, каза в приветствието си Марко Спадаро, мениджър на PIAGGIO COMMERSIAL VEHICLES за Европа. - Нашето голямо предимство е, че можем да предложим на клиента друг, различен вариант за работа. Защото тези автомобили нямат аналог, нямат пряка конкуренция. А България е важен пазар за нас, защото зоната, в която попада, е вторият по големина пазар в Европа.“

Лансиран за първи път през 1948 година Piaggio Ape днес се е превърнал в истинска икона на италианската култура и начин на живот. Автомобилите предоставят несравнима компактност, пъргавина, икономичност и здравина. Широката гама от различни варианти предлага решения за всяко възможно професионално приложение като мобилен бизнес и StreetFood, туристически обиколки, градинарство, селско стопанство и комунални услуги. По време на тържествената част в столицата беше представен и топ продуктът - мобилна сладкарница, реплика на прекрасните италиански образци, познати и обичани в Западна Европа. Базовият автомобил е с товароносимост от около 560 кг, с транспортна височина 2 метра, а конкретният модел е с хладилна витрина, която при транспорт се прибира навътре. Превозното средство, което може да бъде оборудвано за продажба и на нехранителни стоки, кожени изделия, текстил, парфюмерия, козметика, книги и много други, ще се произвежда в два технологични варианта - с повдигащ се контейнер, който създава работна височина, различна от транспортната, и във вариант без изменящи се параметри.

 

Автор: Валери Станев
Целия материал четете в брой Април 2018



ПОСЛЕДНО ДОБАВЕНИ ВСИЧКИ...
Иновативно и печелившо земеделие с продуктите на Corteva Agriscience™
Компанията залага на иновации и био решения – това стана ясно на Портфолио Фарм край добруджанското село Победа

Атрактивни попълнения в портфолиото на Nuseed при слънчогледа
Компанията излиза и с нови култури – карината и тръстика

Листните торове на Лебозол® – сигурност и ефективност при климатични промени
Ефективното редуциране на азотното хранене ще бъде все по-важна тема в следващите години

Деница Иванова: Изкупната цена на малините за преработка падна двойно в сравнение с миналогодишната
Пазарът на малини и ягоди за прясна консумация постоянно расте

 

София, жк. Лозенец,
ул. "Червена стена" 46
тел: 0700 200 63

e-mail: office@agrocompass.bg