Агрокомпас Архив броеве
Безплатен е-майл бюлетин
Материали със свободен достъп
Home Search E-mail us
БългарскиАнглийски
ТЪРСИ В СТАТИИТЕ
Четвъртък, 28 Март 2024

Декември 2023

Предишен | Следващ
КАТАЛОЖЕН № 1053

ЗА ПОТРЕБИТЕЛИ

  РУБРИКИ

АГРО НОВИНИ


Рубрика: Земеделска техника Брой: Януари 2021
Кубота – една разумна инвестиция
Тракторът М5111 и сеялката SD1450 – отлична комбинация

Кубота – една разумна инвестиция

print

e-mail facebook

 

Конкурентните цени, които официалният вносител на марката Кубота за България (фирма КББГ) предоставя на своите клиенти, помогнаха на Анатолий Александров от видинското с. Ярловица да се сдобие с нова японска техника. „Реших да закупя трактор М5111 и сеялка SD1450 от бранда Кубота, защото чух от мои колеги, че са много здрави и надеждни. За нуждите на моето стопанство точно такъв трактор ми трябваше - маневрен, кабината е обезшумена, видимостта е чудесна заради голямото панорамно стъкло. Изключителна машина. Офертата, която получих от регионалния дилър на Кубота - фирма Агро КГ, за мен беше най-изгодна, с тяхната 5-годишна пълна гаранция, три безплатни обслужвания и ме грабнаха веднага“, разказва Анатолий Александров от монтанското с. Ярловица.

От години имал силно желание и нужда от нова техника, но все не идвал моментът, но през 2020-та твърдо решил и реализирал своята мечта. „Само си мечтаех, но вече всичко се превърна в реалност“, казва още Анатолий, който се занимава със зърнопроизводство. Тракторът му е необходим за по-леките обработки - окопаване, пръскане, торене, сеитба. Има допълнително оборудване като: предна навесна система и тежест, както и допълнителни системи, които спомагат работата при засяване на пшеницата.

Анатолий, както много негови колеги, повярваха на Кубота. Земеделецът е доволен от добрата инвестиция и твърди, че следващата му покупка на агротехника ще е отново с марката Кубота. „Заедно с трактора реших да инвестирам и в сеялка Кубота. Вместимостта на бункера е 1 000 л, а захватът 4,5 м“, споделя Анатолий. Твърди, че зарежда лесно и бързо с торове заради големия бункер, освен това сеялката е прецизна и точна.

Вече няколко месеца работи с техниката, закупена от регионалния дилър на Кубота фирма Агро КГ и с всеки изминал ден се убеждава в правилното си решение. „Много се радвам, че имам такива машини и знам, че не сбърках с решението си за Кубота.“

 




ПОСЛЕДНО ДОБАВЕНИ ВСИЧКИ...
Иновативно и печелившо земеделие с продуктите на Corteva Agriscience™
Компанията залага на иновации и био решения – това стана ясно на Портфолио Фарм край добруджанското село Победа

Атрактивни попълнения в портфолиото на Nuseed при слънчогледа
Компанията излиза и с нови култури – карината и тръстика

Листните торове на Лебозол® – сигурност и ефективност при климатични промени
Ефективното редуциране на азотното хранене ще бъде все по-важна тема в следващите години

Деница Иванова: Изкупната цена на малините за преработка падна двойно в сравнение с миналогодишната
Пазарът на малини и ягоди за прясна консумация постоянно расте

 

София, жк. Лозенец,
ул. "Червена стена" 46
тел: 0700 200 63

e-mail: office@agrocompass.bg