Агрокомпас Архив броеве
Безплатен е-майл бюлетин
Материали със свободен достъп
Home Search E-mail us
БългарскиАнглийски
ТЪРСИ В СТАТИИТЕ
Четвъртък, 28 Март 2024

Декември 2023

Предишен | Следващ
КАТАЛОЖЕН № 1053

ЗА ПОТРЕБИТЕЛИ

  РУБРИКИ

АГРО НОВИНИ


Рубрика: Бизнес Брой: Април 2014
Две години Titan Machinery Bulgaria на българския пазар
Присъствието на компанията е белязано с професионализъм, доверие и сигурно бъдеще

Две години Titan Machinery Bulgaria на българския пазар

print

e-mail facebook

Две години от създаването си отпразнува българо-американското дружество Titan Machinery Bulgaria. Събитието беше отбелязано с пресконференция и коктейл в рамките на изложението АГРА 2014. „За този период отчитаме много положителни тенденции в бизнеса, усъвършенстваме се, предлагаме нови технологични линии, стартирахме бизнес с употребявани машини, имаме промени в ръководството на компанията“, така Румен Лазаров, изп. директор на Titan Machinery Bulgaria, накратко обобщи постигнатото през тези години.

Григор Статев, зам.-изпълнителен директор, също направи равносметка: присъствието на Titan Machinery Bulgaria на българския пазар е белязано с професионализъм, доверие, традиции в земеделието, сигурно бъдеще. Какво е постигнато през миналата година – откриване на нова база в Русе, разширяване на екипа, утвърждаване на бранда Titan Machinery Bulgaria, осигуряване на повече налични машини, качеството на обслужване е станало още по-добро. През 2014 г. предстои разширяване на портфолиото с продукти, като акцент ще бъде поставен върху нови технологични линии при машините за животновъдството, лозаро-винарството, зеленчукопроизводството и оризопроизводството.

Специален гост беше Андреас Клаузер, президент и изп. директор на Case IH за Европа, мениджър за Африка и Близкия Изток на CNH Industrial. „Няма съмнение, че Titan Machinery Bulgaria е най-големият дилър на земеделско оборудване във вашата страна. На първо място, успехът се движи от хората, работещи в компанията, като най-успешен е лидерът на българския ни екип – Румен Лазаров. Той е добре познат в бизнес средите, наясно е какви машини са нужни на пазара. Той знае как клиентите да получават навременно сервизно обслужване и резервни части, за да може машините да работят без проблеми за максимална производителност. Пожелавам на компанията растеж, много доволни и успели клиенти и още дълги години в бизнеса“, заяви г-н Клаузер.

По време на АГРА от Titan Machinery Bulgaria акцентираха на концепцията IM Farming на Kverneland Group, която получи приз за иновации от Международния панаир в Пловдив. „IM Farming помага на фермерите да изберат точната технология за своите стопанства. Това включва използването на ISOBUS машини. Следващата стъпка е надграждането им с ISOBUS терминал, чрез който може да се използва автоматичен контрол на секциите на машините по време на работа на полето. И последната стъпка е внедряването на интелигентни технологии, като например GEOSpread, което е умен контрол на торенето“, заяви Ролф Алмендингер, продуктов мениджър на пръскачки и торачки в Kverneland Group. „Имаме 25-годишен опит по отношение на ISOBUS. Много голямо предимство на Kverneland Group е, че ние сме независими от други компании по отношение на електрониката, защото имаме отдел, който се занимава специално с това“, допълни Руд Шверс, продуктов мениджър в Kverneland Group. Представителите на Kverneland Group показаха на посетителите на щанда на Titan Machinery Bulgaria IsoMatchInDemo – устройство, с вграден ISOBUS щепсел, който симулира машините на Kverneland Group на всеки ISOBUS трактор. С IsoMatchInDemo преимуществата на машините на Kverneland Group се демонстрират без да е необходимо свързване с реалните машини.

 

 

Автор: Списание АгроКомпас



ПОСЛЕДНО ДОБАВЕНИ ВСИЧКИ...
Иновативно и печелившо земеделие с продуктите на Corteva Agriscience™
Компанията залага на иновации и био решения – това стана ясно на Портфолио Фарм край добруджанското село Победа

Атрактивни попълнения в портфолиото на Nuseed при слънчогледа
Компанията излиза и с нови култури – карината и тръстика

Листните торове на Лебозол® – сигурност и ефективност при климатични промени
Ефективното редуциране на азотното хранене ще бъде все по-важна тема в следващите години

Деница Иванова: Изкупната цена на малините за преработка падна двойно в сравнение с миналогодишната
Пазарът на малини и ягоди за прясна консумация постоянно расте

 

София, жк. Лозенец,
ул. "Червена стена" 46
тел: 0700 200 63

e-mail: office@agrocompass.bg