Агрокомпас Архив броеве
Безплатен е-майл бюлетин
Материали със свободен достъп
Home Search E-mail us
БългарскиАнглийски
ТЪРСИ В СТАТИИТЕ
Четвъртък, 07 Юли 2022

Юни 2022

Предишен | Следващ
КАТАЛОЖЕН № 1053

ЗА ПОТРЕБИТЕЛИ

  РУБРИКИ

АГРО НОВИНИ


Рубрика: Земеделска техника Брой: Април 2022
Тракторите Кубота от серията М7 - високотехнологични и икономични
5 години пълна гаранция, възможност за лизинг с 1% годишна лихва

Тракторите Кубота от серията М7 - високотехнологични и икономични

print

e-mail facebook

 

Кубота представя изключително балансирано решение за обработка на почвата - трактор от серията М7 и предсеитбен култиватор за прецизна обработка на почвата. Именно в тази комбинация е инвестирал земеделец от района на Стара Загора.

Зимата отстъпи място на пролетта. Хубавото време даде зелена светлина на стопаните за старт на новия стопански сезон. В района на Стара Загора кампанията по обработка на площите започна. Във времена, когато разходите за производство на единица продукция растат, земеделците имат нужда повече от всякога да инвестират във високопроизводителна, прецизна и надеждна техника.

Това е направил един от големите земеделци в района. Той е заложил на здрава и безкомпромисна техника -трактор и прикачен инвентар с марката Кубота, вярната комбинация за повече производителност и пестене на време.

Новата серия на Кубота М7003 е с много подобрения спрямо серия М7002, които водят до забележителен успех. Серията включва три модела с мощност 130, 150 и 170 к.с.

Подобреният дизелов двигател Кубота допринася за по-голяма ефективност. Серията е оборудвана с нова 6-степенна Powershift трансмисия с 30 предни и 15 задни предавки. Това води до подобряване на ефективността при превключване на предавките. Между диапазоните има две Powershift припокривания, които улесняват превключването.

Всички бутони за управление в кабината са ергономично проектирани за максимално улеснение на оператора. За да се повиши комфорта на водача, стандартно е монтирана нова, по-удобна премиум седалка.

Разнообразният прикачен инвентар на Кубота осигурява на всеки фермер здравина, надеждност и издръжливост при всякакъв вид почва.

Култиваторите за предсеитбена подготовка имат 4 зони на работа: Подравняваща дъска или подравняващи пружини, Валяк за раздробяване на буците, четири или пет реда S-образни пружинно-окачени работни органи и подравняване чрез единичен или двоен валяк. Моделите култиватори от сериите TH са с работна широчина от 4,50 м до 9,10 м.

 

Автор: Списание АгроКомпас
Целия материал четете в брой Април 2022ПОСЛЕДНО ДОБАВЕНИ ВСИЧКИ...
„Лев Инс“ с улеснение при сключване на земеделски застраховки
Компанията успява да се справи във всякакви ситуации, дори и при най-тежките застрахователни събития

Посевите на Манара – здрави растения, висока братимост, изравнени братя, широк флагов лист, силен восъчен налеп и очаквания за добър добив
Защо да изберем италианската селекция при пшеница и партньорство със Сембодиа?

UPL с премиерно участие на БАТА АГРО 2022
От тази година - богата гама семена за пролетни и есенни култури

Наука и практика заедно за No-Till в България
Проект по подмярка 16.1 на ПРСР 2014-2020 г. цели разработване на иновационна система за вземане на решения при консервационно земеделие

 

София, жк. Лозенец,
ул. "Червена стена" 46
тел: 0700 200 63

e-mail: office@agrocompass.bg