Агрокомпас Архив броеве
Безплатен е-майл бюлетин
Материали със свободен достъп
Home Search E-mail us
БългарскиАнглийски
ТЪРСИ В СТАТИИТЕ
Четвъртък, 28 Март 2024

Брой ноември 2023

Предишен | Следващ
КАТАЛОЖЕН № 1053

ЗА ПОТРЕБИТЕЛИ

  РУБРИКИ

АГРО НОВИНИ


Рубрика: Предприемачество Брой: Ноември 2017
Ростселмаш вече е на българския пазар чрез Оптиком
На тържествена церемония официално беше подписан договорът за сътрудничество

Ростселмаш вече е на българския пазар чрез Оптиком

print

e-mail facebook

Оптиком стана ексклузивен представител на руския гигант за производство на агротехника Ростселмаш. На тържествена церемония в присъствие на много гости на 25 октомври 2017 г. официално беше подписан договорът за сътрудничество между двете страни - от управителя на Оптиком Веселин Генев и от Антон Малъйхин от страна на руското дружество. Двамата си размениха символични подаръци - макет на най-големия зърнокомбайн, излязъл от поточните линии в Русия, и умален модел на римската врата в Стара Загора.

„Отваряме нова страница в историята на Ростселмаш. И смятам, че сътрудничеството ни ще бъде много ползотворно. Убеден съм, че ще дадем най-добрите решения за българските полета. Избирайки Оптиком, означава, че ще бъдем по-близо до фермерите, за да им предложим качествени продукти и надеждно обслужване“, каза Антон Малъйхин, директор продажби за Европа.
„Днес подписахме не поредния договор, а поставихме началото на едно сътрудничество, което открива нови възможности за развитието на Оптиком и ни утвърждава сред лидерите на пазара на земеделска техника в страната, заяви от своя страна Веселин Генев. - Ние работим повече от 25 години професионално, коректно и с уважение към нашите партньори. Ние работихме усилено през последните месеци, за да отговорим на високите изисквания на компанията Ростселмаш, която е един от най-големите производители на зърно- и силажокомбайни в световен мащаб. Тя е сред първите три най-големи производители, с годишно производство повече от 6 500 комбайни. Именно затова този бранд трябва да заеме важно място сред първите три марки на българския пазар и ние ще работим усилено за това.

Бяхме в Ростов на Дон, посетихме заводите и видяхме, че там организацията и професионализмът са на високо ниво, а традицията и опитът вървят ръка за ръка с иновациите, високите технологии и с ясната визия за развитие.
Ние сме уверени, че ще можем да предложим не само надеждни, високопроизводителни и високотехнологични машини за малкото, средното и голямото стопанство, но отлично следпродажбено обслужване и сервиз, налични резервни части във всяка една наша база, и не на последно място - справедлива, достъпна цена на машините, резервните части и услугите към тях.“

Оптиком 26 години е близо до своите клиенти с 12 представителства, в топ 5 на търговците на земеделска техника, с над 40 млн. лв. годишни приходи.

 

Автор: Диана Александрова
Целия материал четете в брой Ноември 2017



ПОСЛЕДНО ДОБАВЕНИ ВСИЧКИ...
Иновативно и печелившо земеделие с продуктите на Corteva Agriscience™
Компанията залага на иновации и био решения – това стана ясно на Портфолио Фарм край добруджанското село Победа

Атрактивни попълнения в портфолиото на Nuseed при слънчогледа
Компанията излиза и с нови култури – карината и тръстика

Листните торове на Лебозол® – сигурност и ефективност при климатични промени
Ефективното редуциране на азотното хранене ще бъде все по-важна тема в следващите години

Деница Иванова: Изкупната цена на малините за преработка падна двойно в сравнение с миналогодишната
Пазарът на малини и ягоди за прясна консумация постоянно расте

 

София, жк. Лозенец,
ул. "Червена стена" 46
тел: 0700 200 63

e-mail: office@agrocompass.bg