Агрокомпас Архив броеве
Безплатен е-майл бюлетин
Материали със свободен достъп
Home Search E-mail us
БългарскиАнглийски
ТЪРСИ В СТАТИИТЕ
Четвъртък, 28 Март 2024

Брой ноември 2023

Предишен | Следващ
КАТАЛОЖЕН № 1053

ЗА ПОТРЕБИТЕЛИ

  РУБРИКИ

АГРО НОВИНИ


Рубрика: Мениджър Брой: Декември 2015
В портфолиото ни няма да намерите компромиси, а само доказани марки и машини с най-високо качество
Даниел Минев, изпълнителен директор на ИНТЕРАГРИ България

В портфолиото ни няма да намерите компромиси, а само доказани марки и машини с най-високо качество

print

e-mail facebook

- Г-н Минев, преди всичко, поздравления за приза „Машина на годината“, връчен на Т7.315, един от новите модели на водещия бранд във Вашето портфолио – NEW HOLLAND. Какви са плюсовете от тази награда за бизнес биографията на сравнително млада компания като ИНТЕРАГРИ България?

- Здравейте, благодаря ви много. Действително отличието е голямо и зад него стои трудът на много хора – инженери и работници. Знаете ли, че за производството на новата Heavy Duty серия в завода на NEW HOLLAND в Англия се е наложило да конструират изцяло нова поточна линия. Дори само от този факт, може да си представите мащабите на вложените усилия и иновации в новите модели, свързващи двете изключително успешни серии на NEW HOLLAND, тракторите Т7 и Т8.

Естествено, като единствен официален вносител на NEW HOLLAND у нас, тази награда ни прави изключително горди и щастливи. Тя символизира най-важното – че партньорите ни се развиват и в бъдеще ще продължим да предлагаме на нашите клиенти само най-доброто от света на земеделската техника.

- Кои предимства, според Вас, помогнаха на трактора NEW HOLLAND Т7.315 да пребори конкуренцията в категория L?

- Двата нови HD модела, Т7.290 и Т7.315, са както обичаме да казваме – истинска функционална революция и това отличие напълно го доказа. Затова подобренията при тях не бива да се разглеждат поотделно, например задния навес, който вече може да вдигне повече от 11 тона, или новият HI e-SCR двигател, постигащ най-високата степен на очистване в сектора Tier 4b final (бел. ред. постигнатата степен на очистване е по-висока от изискуемата според европейските разпоредби), при това без скъпи и ненужни филтри. При тях става въпрос за цялостна концепция – съчетание на мощността на голям трактор с пъргавината и функционалността на Т7.

В действителност подобрената ефективност се отнася за цялата обновена серия Т7. Всички модели са средно с около 10% повишена мощност, като за първи път в индустрията EPM системата работи и на заден ход. Друга абсолютна иновация за сектора е опцията за двускоростен преден ВОМ. Спокойно може да се каже, че мощта, многофункционалността и представянето на серията е подобрено във всяко едно отношение. И всичко това съчетано с едно на практика луксозно изживяване в обновена кабина с подобрена видимост, редуциран шум, три нива на оптимален комфорт на седалките и перфектна LED видимост до 360° около машината. Сами виждате, че новата серия Т7 е изключителна и през следващата година със сигурност ще намери място в стопанствата на онези земеделски производители, които умеят добре да си правят сметката.

 

Автор: Списание АгроКомпас
Целия материал четете в брой Декември 2015



ПОСЛЕДНО ДОБАВЕНИ ВСИЧКИ...
Иновативно и печелившо земеделие с продуктите на Corteva Agriscience™
Компанията залага на иновации и био решения – това стана ясно на Портфолио Фарм край добруджанското село Победа

Атрактивни попълнения в портфолиото на Nuseed при слънчогледа
Компанията излиза и с нови култури – карината и тръстика

Листните торове на Лебозол® – сигурност и ефективност при климатични промени
Ефективното редуциране на азотното хранене ще бъде все по-важна тема в следващите години

Деница Иванова: Изкупната цена на малините за преработка падна двойно в сравнение с миналогодишната
Пазарът на малини и ягоди за прясна консумация постоянно расте

 

София, жк. Лозенец,
ул. "Червена стена" 46
тел: 0700 200 63

e-mail: office@agrocompass.bg