Агрокомпас Архив броеве
Безплатен е-майл бюлетин
Материали със свободен достъп
Home Search E-mail us
БългарскиАнглийски
ТЪРСИ В СТАТИИТЕ
Четвъртък, 28 Март 2024

Брой ноември 2023

Предишен | Следващ
КАТАЛОЖЕН № 1053

ЗА ПОТРЕБИТЕЛИ

  РУБРИКИ

АГРО НОВИНИ


Рубрика: Празници Брой: Декември 2016
Официален старт на Ариста ЛайфСайънс България
Компанията събра на тържество приятели, клиенти и партньори

Официален старт на Ариста ЛайфСайънс България

print

e-mail facebook

 

Официален старт на Ариста ЛайфСайънс България беше даден на стилно тържество в столицата в присъствието на приятели, клиенти и партньори – представители на бизнеса, на фермерската общност, ръководители на асоциации, представители на науката и МЗХ.

Ариста обединява трите компании Агрифар, Ариста и Кемтура и съответно интегрира техните портфолиа. Работата по създаването на новата структура е стартирала в началото на 2016 г.

Към момента Ариста ЛайфСайънс България предлага повече от 40 иновативни продукти за растителна защита, както и биостимулатори.

Специален гост на събитието беше Джозеф Михрина, маркетинг директор на Ариста за Европа, Близкия Изток и Африка. По думите му стартът на Ариста в България е част от плана на компанията за разширяване на позициите й в Европа. Към момента Ариста е на десета пазарна позиция в Европа, като целта е да премине на седма. Пазарният й дял на Стария континент е между 5 и 10%. „Създадохме дъщерна фирма в България, защото искаме да дадем възможно най-доброто и професионално обслужване на клиентите и напълно да разработим нашето голямо портфолио. Наскоро създадохме дъщерна фирма в Германия, която е вторият най-голям пазар в Европа. Също така отворихме офис в Румъния, която заедно с България са най-бързо развиващите се пазари в Европа.

Смятам, че имаме много добри перспективи в България – тази увереност идва първо от нашето портфолио, което е развито в различни пазарни сегменти. Искаме да развием специфични сегменти като третиране с биостимулатори и иновативно хранене на растенията. Амбицията ни е да разширим и затвърдим позициите си в Европа“, допълни г-н Михрина.

По думите на Петко Иванов, управител на Ариста ЛайфСайънс България, екипът у нас е малък, но сплотен и професионален, силно мотивиран и амбициран. Кои са членовете му? Миладин Назарков е мениджър маркетинг и продажби; Христо Атанасов е мениджър обеззаразители и регионален мениджър за Западна България; Димитър Димитров е регионален мениджър за Южна България; Георги Борисов е регионален мениджър за Централна Северна България; Ива Романова е мениджър регистрации; Цеца Михайлова е мениджър снабдяване и доставки; Ваня Методиева е офис мениджър. Всеки един от тях знае кой е ключът към успеха за Ариста и ще работи за постигането му.

 

Автор: Светла Стефанова
Целия материал четете в брой Декември 2016



ПОСЛЕДНО ДОБАВЕНИ ВСИЧКИ...
Иновативно и печелившо земеделие с продуктите на Corteva Agriscience™
Компанията залага на иновации и био решения – това стана ясно на Портфолио Фарм край добруджанското село Победа

Атрактивни попълнения в портфолиото на Nuseed при слънчогледа
Компанията излиза и с нови култури – карината и тръстика

Листните торове на Лебозол® – сигурност и ефективност при климатични промени
Ефективното редуциране на азотното хранене ще бъде все по-важна тема в следващите години

Деница Иванова: Изкупната цена на малините за преработка падна двойно в сравнение с миналогодишната
Пазарът на малини и ягоди за прясна консумация постоянно расте

 

София, жк. Лозенец,
ул. "Червена стена" 46
тел: 0700 200 63

e-mail: office@agrocompass.bg