Агрокомпас Архив броеве
Безплатен е-майл бюлетин
Материали със свободен достъп
Home Search E-mail us
БългарскиАнглийски
ТЪРСИ В СТАТИИТЕ
Четвъртък, 21 Януари 2021

Ноември 2020

Предишен | Следващ
КАТАЛОЖЕН № 1053

ЗА ПОТРЕБИТЕЛИ

  РУБРИКИ

АГРО НОВИНИ


Рубрика: Земеделска техника Брой: Октомври 2020
Хубаво грозде, хубаво вино – колко важна е техниката за обслужване на лозята
Японски технологии бяха представени в лозарско стопанство край село Главан

Хубаво грозде, хубаво вино – колко важна е техниката за обслужване на лозята

print

e-mail facebook

 

„Гордеем се с начина, по който правим вино. С всяко зрънце грозде, отгледано в собствените ни масиви с обща площ от 150 декара. С всеки от различните сортове, за които се грижим, като за любими деца“ – това е посланието на домакините на демонстрацията Заара Истейт, в която беше представена специализирана лозарска техника. А тя е предназначена за производство на грозде, от което се прави бутиково вино.

Специализирани трактори

Тракторите непременно трябва да са компактни и тесни, маневрени, пъргави и комфортни – както е моделът М5071 с мощност 73 к.с., част от специализирана серия на Кубота от 73 до 105 к.с.

Машините са оборудвани с 4-цилиндров дизелов двигател Кубота. Двигателят има нов електронен контрол на скоростта, с който можете да контролирате оборотите на двигателя. Вместо три резервоара, като при предишните модели, той има само два големи разположени от двете страни отдолу на кабината.

Тракторите се предлагат в две версии на трансмисията съответно едната с 18 предни и задни предавки и комфортна трансмисия с 36 предни и задни предавки и двойна скорост.

Тракторите от тази серия са оборудвани с мощна навесна система, което позволява работа с тежък инвентар, разказа Йордан Борисов, продуктов мениджър в Кубота България.

Голяма, просторна и отлична ергономия – комфортната кабина с равен под осигурява всички предпоставки за приятна и продуктивна работа на оператора. По този начин вниманието ще бъде изцяло върху работата, което ще допринесе за по-бързото извършване на задачите.

При работа в лозя и овощни градини високата маневреност е един от определящите характеристики на добрия трактор. Уникалната be-speed система на Kubota, която придава несравнима маневреност с отличен радиус на завиване, съчетана с висока стабилност на движение и безопасност, прави моделите от тази серия подходящия помощник за вас.

 

Целия материал четете в брой Октомври 2020ПОСЛЕДНО ДОБАВЕНИ ВСИЧКИ...
Прикачният стърнищен култиватор TERRIA - една блестяща машина за модерно земеделие
Перфектни работни органи за всякакъв тип почва

СИНДЖЕНТА – ЕКСПЕРТИТЕ В СЕМЕНА!
Компанията стартира новия сезон със специализиран екип за семена

Управлявам оранжерията през телефона Инвестицията, която направих, се избива от две китки бране на домати от една реколта
Радослав Лазов, земеделски производител, гр. Благоевград

Новата серия M6002 на Кубота – подходяща, както за средни и големи стопанства, така и за животновъдни ферми
Кубота направи премиера на новата серия трактори

 

София, жк. Лозенец,
ул. "Червена стена" 46
тел: 0700 200 63

e-mail: office@agrocompass.bg