Агрокомпас Архив броеве
Безплатен е-майл бюлетин
Материали със свободен достъп
Home Search E-mail us
БългарскиАнглийски
ТЪРСИ В СТАТИИТЕ
Четвъртък, 28 Март 2024

Брой ноември 2023

Предишен | Следващ
КАТАЛОЖЕН № 1053

ЗА ПОТРЕБИТЕЛИ

  РУБРИКИ

АГРО НОВИНИ


Рубрика: Актуално Брой: Април 2021
Лев Инс - коректният застраховател
Много земеделски производители вече сключиха застрахователни полици, убедени от добрите отзиви на свои колеги, които вече имат опит с компанията

Лев Инс - коректният застраховател

print

e-mail facebook

Само за година след актуализирането на застраховките за българските земеделци, ЗК „Лев Инс” АД си спечели прозвището на коректния и реален застраховател и увеличи двойно клиентите си. Това се дължи на факта, че от началото на 2020 г. компанията предлага актуализирани общи условия по застраховките „Трайни и горски насаждения” и „Животни, птици, риба и кошери с пчели” на много добри цени. Сключилите застрахователни полици бързо се убеждават в професионализма и коректността, с които работят служителите на фирмата.

В разгара на кампанията за кандидатстване за съфинансиране на застраховки за земеделските стопани от Държавен фонд „Земеделие“, Лев Инс се превърна в препоръчания застраховател. Подаването на документи започна на 15 март и приключва на 30 юли. За производителите на зърнени и етерични култури, овошки, зеленчуци и тютюн е от съществена важност да намерят доверен партньор, който е в състояние да предложи работещи решения на етапите на кандидатстване и сключване на полиците.

Много земеделски производители вече сключиха застрахователни полици в ЗК „Лев Инс” АД, убедени от добрите отзиви на свои колеги, които вече имат опит с компанията.

Застрахователните покрития на ЗК „Лев Инс” са изцяло съобразени с нуждите както на малките, така и на големите земеделски производители. Експертите по селскостопанско застраховане на компанията разглеждат бързо и прецизно всички постъпили искания за оферти за застраховане на различните видове селскостопански култури и животни от посредниците или от клиентите. Времето за предоставяне на офертата е два часа, от поискването от клиента или застрахователния посредник, а издаването на застрахователната полица e до 24 часа след това, включително и времето за извършването на констативния оглед на застрахования обект.

ЗК „Лев Инс” АД има отлично консултиране и обслужване за различните видове застрахователни продукти, чрез прилагане на диференциран подход към всеки клиент. В това отношение е направено задълбочено проучване на програмите на ДФ ,,Земеделие”, което позволява на компанията да предоставя работещи решения за етапите на кандидатстване и сключване на полиците. Отделно от това търсене има и от клиенти на различни финансови институции с необходимост от застрахователно покритие за трайни насаждения, като дълготрайни материални активи. В отговор на тези специфични нужди на земеделците застрахователните специалисти на ЗК „Лев Инс” АД осигуряват професионална консултация на всички етапи на застрахователния процес.

Особено внимание експертите на дружеството отделят на процеса по регистриране, разглеждане и изплащане на щети. ЗК „Лев Инс” АД разполага със 120 офиса в цялата страна и широка мрежа от обслужващ персонал, вещи лица, експерти агрономи и ветеринари, което улеснява както процеса на сключване на полиците, така и бързата реакция при уведомления за настъпили застрахователни събития.

Дружеството работи с всички застрахователни брокери и агенти, благодарение на което дори в най-отдалечените населени места екипите са в състояние да предложат отлично обслужване на клиентите. За поддържане на най-високо ниво на знания и умения периодично се провеждат обучения. По този начин ЗК ,,Лев Инс” АД гарантира удовлетвореността на клиентите си, които са най-добрата реклама за работата на дружеството.

За допълнителна информация можете да се обадите на телефон: 0800 10 200, или да посетите страницата ни https://www.lev-ins.com/produkti/zemedelski-zastrahovki/.

 

Автор: Списание АгроКомпас



ПОСЛЕДНО ДОБАВЕНИ ВСИЧКИ...
Иновативно и печелившо земеделие с продуктите на Corteva Agriscience™
Компанията залага на иновации и био решения – това стана ясно на Портфолио Фарм край добруджанското село Победа

Атрактивни попълнения в портфолиото на Nuseed при слънчогледа
Компанията излиза и с нови култури – карината и тръстика

Листните торове на Лебозол® – сигурност и ефективност при климатични промени
Ефективното редуциране на азотното хранене ще бъде все по-важна тема в следващите години

Деница Иванова: Изкупната цена на малините за преработка падна двойно в сравнение с миналогодишната
Пазарът на малини и ягоди за прясна консумация постоянно расте

 

София, жк. Лозенец,
ул. "Червена стена" 46
тел: 0700 200 63

e-mail: office@agrocompass.bg