Агрокомпас Архив броеве
Безплатен е-майл бюлетин
Материали със свободен достъп
Home Search E-mail us
БългарскиАнглийски
ТЪРСИ В СТАТИИТЕ
Петък, 29 Март 2024

Брой ноември 2023

Предишен | Следващ
КАТАЛОЖЕН № 1053

ЗА ПОТРЕБИТЕЛИ

  РУБРИКИ

АГРО НОВИНИ


Рубрика: Мениджър Брой: Август 2014
Предлагаме качествени продукти и услуги на добри цени
Любомир Занев, търговски директор на Агромашина Груп

Предлагаме качествени продукти и услуги на добри цени

Любомир Занев

print

e-mail facebook

- Г-н Занев, представете се за нашите читатели – в личен и професионален план.

- Аз съм на 35 години, семеен. Произхождам от семейство, в което се държи на доброто образование и това повлия на изборите, които направих. Притежавам техническо и икономическо образование. Инженерната ми специалност е „Двигатели с вътрешно горене“ от Технически Университет София, а икономическата – „Индустриален мениджмънт“. Също така, имам завършена следдипломна квалификация в университета в Брайтън, Великобритания със специалност „Мениджмънт в селското стопанство“.

Образованието ми във Великобритания затвърди увереността ми, че желая да се развивам в сферата на земеделието. Смятам, че направих правилния избор! Има трудни моменти, но вярвам, че ги има навсякъде. Важно е човек да не спира да се бори и успехът ще дойде.

Мога да обобщя с едно изречение живота си в момента: щастлив в личен план, щастлив и в работата си! Успях да постигна баланс и се надявам занапред да успея да го задържа.

 - Представете накратко дейността на Агромашина Груп, която управлявате.

- Агромашина Груп е официален вносител на трактори Lamborghini за България, а също така и на висококачествени селскостопански машини и прикачен инвентар от водещи световни производители – AgroMaster, Projet, Hauer, Alpego и много други. Постоянно развиваме асортимента си и добавяме нови марки и продукти, но при земеделската техника това е неизбежно. Всяка година има новости и трябва да сме в крак с тях.

- С какво се характеризират тракторите с марка Lamborghini?

- Ще си позволя да използвам цитат на Виторио Кароза, председател на Борда на Директорите на Same-Deutz Fahr: „Нашата мисия е да предоставим на земеделците трактори, които се характеризират с надеждност, качество и производителност. Това ще направи тяхната нелека работа по-лесна и по-продуктивна.“

В момента най-голям интерес предизвикват тракторите от Premium серията на Lamborghini – Nitro, Spark и Mach. Те се характеризират както с уникалния си дизайн, дело на световноизвестния дизайнер Джуджаро, така и с перфектен синтез на технологии и комфорт.

Lamborghini Mach е с мощност до 265 к.с., VRT трансмисия в съчетание с най-висок клас технологии. В Spark серията мощностите са от 120 до 210 к.с., които се предлагат в няколко варианта: четири или шест цилиндъра, Powershift или VRT трансмисия. Spark серията се отличава с богат избор от модели и оборудване, които могат да задоволят широк кръг от изисквания. Lamborghini Nitro е с мощности от 100 до 130 к.с. и грабна редица престижни международни награди, една от които „Златен трактор за дизайн 2014“.

Тракторите Lamborghini са добре познати на българския пазар и ненапразно е казано: Да работиш с Lamborghini означава да работиш със стил!

- Представете екипа на фирмата.

- Колкото и клиширано да звучи, искам да кажа, че според мен най-важният актив на Агромашина Груп са хората. Това са професионалисти, които имат дългогодишен стаж в дистрибуцията, гаранционното и извънгаранционно обслужване на земеделска техника. Политиката на фирмата е да инвестира непрекъснато в обучението и усъвършенстването на персонала си, затова и всеки преминава серия от обучения в Италия и Германия, където се намират заводите на основния ни партньор – Same-Deutz Fahr. Имаме ежегодни задължителни обучения, а от тази година всеки преминава и серия от тестове, които показват нивото на подготовка и компетентност както на търговския, така и на сервизния ни екип.

Опитвам се да приложа знанията, които натрупах във Великобритания, защото това е една страна с добре развито земеделие и ние трябва да се учим от тях.

 

Автор: Списание АгроКомпас



ПОСЛЕДНО ДОБАВЕНИ ВСИЧКИ...
Иновативно и печелившо земеделие с продуктите на Corteva Agriscience™
Компанията залага на иновации и био решения – това стана ясно на Портфолио Фарм край добруджанското село Победа

Атрактивни попълнения в портфолиото на Nuseed при слънчогледа
Компанията излиза и с нови култури – карината и тръстика

Листните торове на Лебозол® – сигурност и ефективност при климатични промени
Ефективното редуциране на азотното хранене ще бъде все по-важна тема в следващите години

Деница Иванова: Изкупната цена на малините за преработка падна двойно в сравнение с миналогодишната
Пазарът на малини и ягоди за прясна консумация постоянно расте

 

София, жк. Лозенец,
ул. "Червена стена" 46
тел: 0700 200 63

e-mail: office@agrocompass.bg