Агрокомпас Архив броеве
Безплатен е-майл бюлетин
Материали със свободен достъп
Home Search E-mail us
БългарскиАнглийски
ТЪРСИ В СТАТИИТЕ
Четвъртък, 28 Март 2024

Брой ноември 2023

Предишен | Следващ
КАТАЛОЖЕН № 1053

ЗА ПОТРЕБИТЕЛИ

  РУБРИКИ

АГРО НОВИНИ


Рубрика: Мениджър Брой: Ноември 2016
Нашите клиенти могат да се гордеят, че притежават марката MASS
Айдоган Саргън, управител на Агростил ООД

 Нашите клиенти могат да се гордеят, че притежават марката MASS

print

e-mail facebook

 

- Г-н Саргън, бихте ли представили накратко дейността на Агростил ООД? От колко години сте на пазара у нас и какво беше развитието Ви за този период?

- Агростил ООД стартира дейноста си през 2006 г. като дъщерна фирма на голямата турска компания UNLU, която има 45 години опит зад себе си. Фокусирани сме в производството на качествена земеделска техника, която се е доказала и успяла да спечели доверието на нашите клиенти. През този период продадените машини са над 3500 бр.

- Какви са основните акценти в продуктовата листа на компанията днес? Към момента колко модела предлагате и в какви направления?

- Основните ни акценти са плуговете, които се предлагат в най-различни модели (олекотени, конвенционални, обръщателни) и конфигурации според необходимата мощност. Също така, предлагаме навесни и прикачни дискови брани със самостоятелни работни органи, стърнищни култиватори с различни работни органи и работни ширини. Разбира се, че продължаваме да разработваме и нови продукти според нуждите на пазара.

- Как реализирате техниката в България - с дистрибутори или по друг начин, и доколко успешен е избраният от Вас модел?

- Стремим се да изградим дилърска мрежа в цялата страна, с която да обслужваме по най-добрия начин нашите клиенти. Следпродажбеното обслужване е една много важна точка за марката MASS, с което гарантираме, че те притежават марка, на която винаги могат да се доверят.

- Пазарът у нас за агротехника е доста наситен и конкурентен. На какво разчита фирма Агростил, за да е успешна в бизнеса си?

- Да. Пазарът в България е доста наситен и конкурентен. Но това не ни спира да отбелязваме ръст в нашите продажби. Както бях споменал, ние предлагаме наистина качествена техника на добри цени и разбира се - качествено обслужване, което е определящо за успешните ни продажби.

- Как се налага засега брандът Mass у нас?

- Положителните отзиви от нашите клиенти са доказателство, че марката MASS доста успешно се налага. Най-предпочитаната техника са плуговете. Това е така, защото първоначално започнахме да произвеждаме плугове и натрупахме повече опит с тях, като впоследствие допълнихме продуктовата гама с култиватори, дискови брани и т.н.

- Предлаганата от Вас техника в наличност ли е, какви бази имате в България и каква е готовността Ви в следпродажбеното обслужване на техниката?

- Спрямо пазарната ситуация и извършената статистика за предходните години, в производствената ни база, която се намира в Стара Загора и при нашите дилъли, се стараем да поддържаме в наличност достатъчно разнообразна техника и резервни части, за да удовлетворим максимално нуждите на нашите клиенти. Следпродажбеното обслужване винаги е с приоритет за нас, при необходимост имаме на разположение сервизен екип, който да реагира възможно в най-кратък срок до всяка точка на страната.

Автор: Валери Станев
Целия материал четете в брой Ноември 2016



ПОСЛЕДНО ДОБАВЕНИ ВСИЧКИ...
Иновативно и печелившо земеделие с продуктите на Corteva Agriscience™
Компанията залага на иновации и био решения – това стана ясно на Портфолио Фарм край добруджанското село Победа

Атрактивни попълнения в портфолиото на Nuseed при слънчогледа
Компанията излиза и с нови култури – карината и тръстика

Листните торове на Лебозол® – сигурност и ефективност при климатични промени
Ефективното редуциране на азотното хранене ще бъде все по-важна тема в следващите години

Деница Иванова: Изкупната цена на малините за преработка падна двойно в сравнение с миналогодишната
Пазарът на малини и ягоди за прясна консумация постоянно расте

 

София, жк. Лозенец,
ул. "Червена стена" 46
тел: 0700 200 63

e-mail: office@agrocompass.bg