Агрокомпас Архив броеве
Безплатен е-майл бюлетин
Материали със свободен достъп
Home Search E-mail us
БългарскиАнглийски
ТЪРСИ В СТАТИИТЕ
Събота, 29 Февруари 2020

Февруари 2020

Предишен | Следващ
КАТАЛОЖЕН № 1053

ЗА ПОТРЕБИТЕЛИ

  РУБРИКИ

АГРО НОВИНИ


Рубрика: Земеделска техника Брой: Февруари 2019
С нови модели и идеи към прецизно земеделие
Кубота събра своите дилъри в Хисаря

С нови модели и идеи към прецизно земеделие

print

e-mail facebook

Фирма КББГ (Кубота България) е сред фирмите, които имат основателни причини да са доволни от резултатите си от изминалата година. Японският бранд убедително се налага на българския пазар, като през изминалата година компанията запази стабилен пазарен дял при продажбите на трактори от 10%. Чувствително покачване на продажбите беше отчетено при прикачните машини на Кубота, производство на Квернеланд. Ръст има и при продажбите на компактни трактори Кубота, както и повишен интерес към моделите от Серия М 5 и MGX III. С тези данни започна тазгодишната дилърска среща на Кубота България в гр. Хисаря. „Аз съм изключително доволен и щастлив да работя с компания като Кубота България, сподели пред АгроКомпас Радим Кубек, регионален мениджър на Кубота за Източна Европа. - Мога да кажа, че за тези години продажбите на трактори и прикачен инвентар Кубота се покачиха значително. Искам да благодаря на всички дилъри на Кубота в България, защото благодарение на усилената си работа допринасят марката Кубота да става все по-популярна и да бъде на челните позиции по продажби. Смятаме, че тази година ще постигнем още по-голям успех. Ние, от Кубота, искаме с всяка изминала година да правим изненади на земеделците. Тази година също имаме нови предложения за фермерите с появата на няколко нови модификации трактори. Нашата главна цел е да бъдем максимално полезни на земеделските производители и да успяваме да задоволим и оправдаем техните очаквания и нужди.

През 2018 г. са реализирани 26 000 продажби на крайни клиенти в цяла Европа, а за срок от две години - до 2020-та, сме заложили ръст от 21% в продажбите на трактори, допълни още г-н Кубек.

По време на двудневния семинар бяха набелязани и приоритетните задачи за 2019 г., сред които повишаване продажбите на тракторите и прикачния инвентар с марката Кубота – производство на Квернеланд.

Тази година силен фокус ще бъде поставен върху прецизното земеделие

Презентация по темата изнесе Роман Девил, мениджър в Кубота. „Знаете, че Кубота предлага Изобус машини от Квернеланд Груп, които са част от големия холдинг на компанията. Новото, което ще представим, са две разновидности на автопилот - електрически - на волана, и такъв, който се управлява чрез хидравликата на трактора. Тази система позволява на трактора сам да се движи по зададените му параметри без ръката на оператора да докосва волана. Според нуждите на земеделците предлагаме две нива на точности: Егнус - с точност до 20 см и RTK - до 2 см.

 

Автор: Валери Станев
Целия материал четете в брой Февруари 2019ПОСЛЕДНО ДОБАВЕНИ ВСИЧКИ...
Горещо препоръчвам новата ни селекция
Георги Герджиков, промотър ключови клиенти на фирма Кортева

Икономически изгодни Пакетни Предложения от ФМС Агро България
Продукти, които отговарят на най-добрите земеделски практики

Кубота България награди най-добрите си дилъри за 2019 г.
За първенците е предвидено и посещение на заводите на Кубота в Япония

Може да внасяте от Нидерландия знания и технологии
Ари Фелдхайзен, земеделски съветник на Кралство Нидерландия в посолствата в София и Букурещ

 

София, жк. Лозенец,
ул. "Червена стена" 46
тел: 0700 200 63

e-mail: office@agrocompass.bg