Агрокомпас Архив броеве
Безплатен е-майл бюлетин
Материали със свободен достъп
Home Search E-mail us
БългарскиАнглийски
ТЪРСИ В СТАТИИТЕ
Четвъртък, 16 Септември 2021

Август 2021

Предишен | Следващ
КАТАЛОЖЕН № 1053

ЗА ПОТРЕБИТЕЛИ

  РУБРИКИ

АГРО НОВИНИ


Рубрика: Земеделска техника Брой: Септември 2019
Купи техника Кубота на лизинг при 1% годишна лихва
Кубота България представи част от продуктовата си гама трактори и прикачен инвентар край гр. Камено

Купи техника Кубота на лизинг при 1% годишна лихва

print

e-mail facebook

Фирма КББГ, официален представител на японската марка Кубота за страната, съвместно с дилърския си партньор фирма Фенс Конструкт организира открита полева демонстрация, на която представи част от гамата си трактори и прикачен инвентар Кубота (Квернеланд).

При тракторите бяха показани модели в мощностния диапазон от 73 до 170 к.с. от сериите М7002, MGX IV, M5, М4 и специализиран модел за лозари и овощари от серията М5 Narrow.

Един от доволните клиенти на марката е Пламен Киров, който освен със зърнопроизводство се занимава и с овощарство. Сега гледа към покупка отново на машина с марката Кубота след като преди време се сдобил с трактор Кубота с мощност 75 к.с. Изключително е доволен и съветва своите колеги да обърнат специално внимание на Кубота, когато решат да инвестират в нова техника.

В презентацията беше включен прикачен инвентар Кубота (Квернеланд), подходящ за тежките и сухи почви през есенната кампания. Сред акцентите бяха сламопресите Кубота. При моделите с фиксирана камера размерът на балите е 1,20 м на 1,20 м, а при тези с варио камера - 85 м до 1,60 м. Управлението става компютърно, като може да се променя плътността и обема на балата. „Здравината и прецизната им работа открояват сламопресите на Кубота от останалите аналози на българския пазар. Много добре връзват балите и не оставят слама на полето. Освен това те много лесно се обслужват“, обясни Даниел Петров, дилър на Кубота от Фенс Конструкт. Към сламопресите може да бъде добавена и фолираща машина за бали.

Земеделският производител Пламен Киров заедно със

В презентацията край град Камено беше показан и стърнищен култиватор Кубота. В предната му част дискова секция насича растителните остатъци до съвършенство, работни органи ги хомогенизират, а накрая тежък валяк запечатва добре разбърканата почва. Идеята на стърнищния култиватор е навлизайки в почвата, да я аерира и тя да стане по-рохкава, за да бъдат размесени растителните остатъци по-добре. Машините са с олекотена конструкция, здрави и лесни за агрегатиране с ресьорна защита.

При прикачния инвентар гостите можеха да видят още плугове, есенни сеялки и дискови брани.

„Целта на демонстрацията е да покажем машини, които правят земеделието модерно и рентабилно. Един от най-новите продукти на бранда е тороразпръскващата машина Геоспред с променлива норма на торене, със секционен контрол. „Единствено само при Кубота той е на 1 м и един от най-рентабилните варианти за постигане на икономия“, разказа Светослава Христова, представител на дилърска фирма за Централна и Южна България.

„Изключително полезна презентация. Имах нужда от техника и реших да е от марката Кубота, затова отправих покана към Кубота България и чрез дилърския им партньор за района направихме организацията“, разказа земеделският производител Данаил Иванов, домакин на полевата среща. Той е решил да закупи нова техника с марката Кубота, а именно трактор Кубота и торачка с електрическа везна.

Здравината, надеждността, цената и качеството на обслужване, удължената гаранция, изгодният лизинг със само 1% годишна лихва, са част от предимствата, които получават клиентите на Кубота.

 

Автор: Списание АгроКомпас
Целия материал четете в брой Септември 2019ПОСЛЕДНО ДОБАВЕНИ ВСИЧКИ...
Блустар на вашите полета
Добивите могат да достигнат над 500 кг/дка

Високо ниво на защита на лозята в стопанството в с. Устина – без следа от болести въпреки обилните валежи
Пропуските в растителната защита могат да намалят добива от 70-80 дори и до 100%

Биоагенти контролират успешно нощенката и царевичния стъблопробивач
Защита за посевите без пестициди

Анелия Георгиева, биопроизводител: Искаме да правим зеленчуков пастет от кейл
Кейлът е елитно зеле

 

София, жк. Лозенец,
ул. "Червена стена" 46
тел: 0700 200 63

e-mail: office@agrocompass.bg