Агрокомпас Архив броеве
Безплатен е-майл бюлетин
Материали със свободен достъп
Home Search E-mail us
БългарскиАнглийски
ТЪРСИ В СТАТИИТЕ
Четвъртък, 28 Март 2024

Декември 2023

Предишен | Следващ
КАТАЛОЖЕН № 1053

ЗА ПОТРЕБИТЕЛИ

  РУБРИКИ

АГРО НОВИНИ


Рубрика: Премиера Брой: Март 2021
Новата серия трактори MF8S с премиера на българския пазар
Това е трактор на тракторите за 2021 г. - една по-различна визия и концепция от фермери за фермери

Новата серия трактори MF8S с премиера на българския пазар

print

e-mail facebook

 

Корпорация AGCO и фирма ВАРЕКС, официален дистрибутор на бранда Massey Ferguson за България, представиха новата серия трактори MF 8S. Гамата въвежда нова ера на достъпни, надеждни и свързани трактори, предоставящи нови нива на комфорт и ефективност, но и предимствата на свързаността и технологията за интелигентно земеделие, сформиращи едно устойчиво бъдеще. На официална церемония през миналата година MF 8S.265 Dyna E-Power получи отличието „Трактор на годината“ за 2021 г.

„Това за нас е изключителна отговорност, като дистрибутор на бранда в България. Изключително развълнувани и горди сме от възможността да представим MF8S на българския пазар. Смело може да се каже, че това е трактор на тракторите за 2021 г. - симбиоза между минало и бъдеще, съвършено нова концептуална разработка, изобилстваща от редица нововъведения. Вярно е, че в основата на всяка техника стои инженерната мисъл, но MF8S е проектиран от фермери за фермери. Хилядите техни съвети, препоръки, мнения и желания са дали днешния облик на MF8S“, обясни Иван Масларов, съуправител на Варекс.

Серията MF 8S предоставя точно това, което операторите и фермерите искат: комфорт и видимост през дългите работни дни; мощност към земята, горивна ефективност и чисти емисии; спокойствие поради максималното време за оптимална възвръщаемост на инвестициите; лесна употреба и ясен контрол; възможност за изтегляне на най-широките и взискателни инструменти; добра финансова стойност; ниска цена на собствеността, за да може да се направи повече, но с по-малко суровини.

„Много сме горди, че MF 8S, след като заслужено спечели наградата „Трактор на годината“, е на нашия пазар. Проектът беше започнат буквално от нулата, но с ясната перспектива клиентът да е в центъра на кабината и около него да бъде изградена машината. Намираме това за съвсем логичен подход в последното поколение машини, които се произвеждат от авангардните производители, в т.ч. и бранда Massey Ferguson. А той не е само съчетание на високи технологии, производителност и надеждност. Той е нещо повече“, коментира търговският директор на фирма Варекс Филип Лазаров.

„2020 г. беше различна за всички нас. За Massey Ferguson тя даде много възможности, тъй като започнахме програма за развитие на фабриката ни в Бове, Франция, с което ще се подобри ефективността при съхраняване на компонентите и вертикалната интеграция на производствения процес чрез разширено производство на компоненти след инсталиране на нови 3D принтери, както и разработката и представянето на нови продукти, отговарящи напълно на новите изисквания в ЕС“, подчерта в онлайн приветствие към партньорите от Варекс Пол Даудесуел, бизнес мениджър, отговарящ за продажбите на продуктите от марката Massey Ferguson на пазара в България.

 

Автор: Списание АгроКомпас



ПОСЛЕДНО ДОБАВЕНИ ВСИЧКИ...
Иновативно и печелившо земеделие с продуктите на Corteva Agriscience™
Компанията залага на иновации и био решения – това стана ясно на Портфолио Фарм край добруджанското село Победа

Атрактивни попълнения в портфолиото на Nuseed при слънчогледа
Компанията излиза и с нови култури – карината и тръстика

Листните торове на Лебозол® – сигурност и ефективност при климатични промени
Ефективното редуциране на азотното хранене ще бъде все по-важна тема в следващите години

Деница Иванова: Изкупната цена на малините за преработка падна двойно в сравнение с миналогодишната
Пазарът на малини и ягоди за прясна консумация постоянно расте

 

София, жк. Лозенец,
ул. "Червена стена" 46
тел: 0700 200 63

e-mail: office@agrocompass.bg