Агрокомпас Архив броеве
Безплатен е-майл бюлетин
Материали със свободен достъп
Home Search E-mail us
БългарскиАнглийски
ТЪРСИ В СТАТИИТЕ
Понеделник, 06 Февруари 2023

Януари 2023

Предишен | Следващ
КАТАЛОЖЕН № 1053

ЗА ПОТРЕБИТЕЛИ

  РУБРИКИ

АГРО НОВИНИ


Рубрика: Премиера Брой: Февруари 2022
В гр. Русе се състоя премиерата на новата серия трактори MF5S
„MF5S е достъпен за всеки един авангарден фермер, който иска да получи качествена машина“, съобщи търговският директор на фирма Варекс Филип Лазаров

В гр. Русе се състоя премиерата на новата серия трактори MF5S

print

e-mail facebook

 

Фирма ВАРЕКС ООД, официален дистрибутор на марката Massey Ferguson за България, представи новата серия трактори MF 5S на пазара за селскостопанска техника у нас.

Тракторите от тази серия съчетават най-добрата в класа видимост с лесна експлоатация, комфорт и контрол за млечните ферми, животновъдството и обработваемия сектор. Серията MF5S е съставена от пет нови модела от 105 к.с. до 145 к.с., които продължават поразителния дизайн и подобрено операторско изживяване, въведени в модерната, нова серия MF 8S. „Това е най-универсалният трактор в земеделието въобще“, коментира Филип Лазаров.

„Това е тракторът с най-скъсения преден капак на пазара, който предполага лесна работа на оператора, когато работи с челен товарач или преден навес, защото има огромна видимост“, подчерта Явор Хранов, продуктов специалист.

Сервизното обслужване е изключително улеснено. Фирма Варекс работи с всички лизингови дружества, също така тя има добре организирана структура за разсрочено плащане на машините, посочиха от компанията.

Първият за страната ни трактор MF 5S вече е закупен от младия земеделския производител Иван Дончев, на който бяха предадени ключовете от тази невероятна машина по време на премиерата на серията в гр. Русе - лично от единия от управителите г-жа Елисавета Маркова.

„Благодаря на фирма Варекс за вниманието. Признавам, че неслучайно се спряхме на марката Massey Ferguson, каза гордият собственик Иван Дончев. – Модела, който избрахме, е високотехнологичен и позволява да се прави прецизно земеделие, особено във времена, когато разходите се увеличават. Това е от изключителна важност, за да сме конкурентоспособни и ефикасно да си гледаме бизнеса. Преди това имаме закупени от Варекс голям трактор и зърнокомбайн. Имаме идея да обновим агропарка си и това вероятно отново ще е от портфолиото на Варекс.“

Автор: Списание АгроКомпас
Целия материал четете в брой Февруари 2022ПОСЛЕДНО ДОБАВЕНИ ВСИЧКИ...
Интерагри с първи юбилей през 2023 г.
Даниел Минев, Изпълнителен директор на ИНТЕРАГРИ България: Стремим се да създаваме добавена стойност за нашите клиенти

При Но-тил – питай патило!
Опитът и принципът проба-грешка дават готовите решения на всички, които искат да правят Но-тил

AgroHub.BG – където земеделието среща технологиите
До април 2023 г. предстои създаването на Национален демо център в Пловдив

От IT сектора до... биолешниците
Стимулът - да отглеждам чиста храна, казва Калоян Гичев

 

София, жк. Лозенец,
ул. "Червена стена" 46
тел: 0700 200 63

e-mail: office@agrocompass.bg