Агрокомпас Архив броеве
Безплатен е-майл бюлетин
Материали със свободен достъп
Home Search E-mail us
БългарскиАнглийски
ТЪРСИ В СТАТИИТЕ
Петък, 26 Април 2024

Декември 2023

Предишен | Следващ
КАТАЛОЖЕН № 1053

ЗА ПОТРЕБИТЕЛИ

  РУБРИКИ

АГРО НОВИНИ


Рубрика: Земеделска техника Брой: Април 2014
ИНТЕРАГРИ България – с най-мащабно и впечатляващо участие на АГРА 2014
Компанията е единствен официален вносител на New Holland за нашия пазар

ИНТЕРАГРИ България – с най-мащабно и впечатляващо участие на АГРА 2014

print

e-mail facebook

По време на изложението АГРА 2014 посетителите се потопиха в иновативния, грандиозeн и многообещаващ свят на New Holland. В една от палатите на Международния панаир в Пловдив ИНТЕРАГРИ България, официалният представител на бранда за нашата страна, представи пълната гама от машини на световния производител. „Ние показваме всички нови продукти, всички премиери от New Holland“, заяви Даниел Минев, управител на ИНТЕРАГРИ България. Акцент беше поставен на световния рекордьор по жътва – модела CR 9090. Това е една от най-производителните машини в световен мащаб, ожънала 560 тона пшеница за 8-часов работен ден при загуби от 0,1%. Машината е атрактивна, защото гарантира много бързо прибиране на реколтата и запазване на качествата на зърното. „CR 9090 е роторен комбайн и е подходящ за всякакви култури. Това е перфектната машина за големи фермери, търсещи високи добиви с минимални загуби. Този комбайн е идеален за прибирането на ориз“, заяви Лионел Глеру, маркетинг мениджър комбайни в New Holland.

На изложението в Пловдив бяха показани и всички останали модели зърноприбиращи машини от серията CR, както и новият конвенционален комбайн СХ 8000 Elevation, от нова генерация, и малките комбайни от серията TC 5000.

В рамките на АГРА 2014 ИНТЕРАГРИ България представи и пълната гама трактори New Holland – от най-малките с мощност 75 к.с. до най-мощните от серия Т9 – до 700 к.с. Авангардна новост е безстепеннната трансмисия Auto Command, интегрирана в машините Т6, Т7 и Т8, които са от 120 до 420 к.с. Тя гарантира лесно управление на машините и по-малък разход на гориво, подчерта Даниел Минев.

 „Винаги се стремим към иновации, към развитие на съвременните технологии. Ние сме сред едни от първите в света, които представиха новата Tier 4 технология за намаляване на вредните емисии, грижим се за околната среда, лидери сме в използването на зелена енергия. Всеки път, когато участваме на световно изложение, си тръгваме с някаква награда. Може да е за иновации, може да е за най-добър трактор, може да е за трактор на годината – всеки път ние сме признавани като една от най-иновативните компании и технологиите са нещо, което ни е вродено да развиваме. Така е и този път на АГРА в Пловдив – един от нашите продукти беше номиниран в категорията за иновации и беше отличен със златен медал. Става въпрос за модела CR9090 – комбайна, поставил световен рекорд по обща ожъната маса и чистота на продукцията. Така наградите на New Holland за последните 20 години станаха точно 200. Това е един наистина забележителен юбилей и ние сме изключително радостни от факта, че това се случи тук и сега – след близо 5-годишно отсъствие на марката на това престижно изложение. Разбира се, заслугата е и на нашите партньори от ИНТЕРАГРИ България, които инвестираха много средства и усилия, за да подготвят това впечатляващо представяне“, коментира Федерико Белото, бизнес директор в New Holland.

  „Нашата цел е да възвърнем пазарните позиции на бранда у нас. В европейски и световен мащаб New Holland има пазарен дял 25-30%. Стремим се и ние да го постигнем“, подчерта управителят на ИНТЕРАГРИ България. Той добави, че компанията разполага с дилърска мрежа с подготвени специалисти, които осигуряват навременно и професионално сервизно обслужване в цялата страна. А от средата на миналата година е пусната в действие система за експресна доставка на резервни части, при която няма допълнително оскъпяване.

 „Изцяло подкрепяме екипа на ИНТЕРАГРИ България. Всичко започна преди една година и мисля, че това, което виждаме днес, е резултат на усърдния ни съвместен труд. Но това е само първата година от съвместната ни работа. Смятаме, че чрез това ново партньорство успяваме да затвърдим позицията си на пазара като лидер в селскостопанската техника. ИНТЕРАГРИ наистина са страхотен бизнес партньор, които също са вложили много и това е само първата крачка към пълното интегриране на нашия бранд на българския пазар“, заяви Франческо Вецали, мениджър продажби в New Holland.

 

 

Автор: Списание АгроКомпас



ПОСЛЕДНО ДОБАВЕНИ ВСИЧКИ...
Иновативно и печелившо земеделие с продуктите на Corteva Agriscience™
Компанията залага на иновации и био решения – това стана ясно на Портфолио Фарм край добруджанското село Победа

Атрактивни попълнения в портфолиото на Nuseed при слънчогледа
Компанията излиза и с нови култури – карината и тръстика

Листните торове на Лебозол® – сигурност и ефективност при климатични промени
Ефективното редуциране на азотното хранене ще бъде все по-важна тема в следващите години

Деница Иванова: Изкупната цена на малините за преработка падна двойно в сравнение с миналогодишната
Пазарът на малини и ягоди за прясна консумация постоянно расте

 

София, жк. Лозенец,
ул. "Червена стена" 46
тел: 0700 200 63

e-mail: office@agrocompass.bg