Агрокомпас Архив броеве
Безплатен е-майл бюлетин
Материали със свободен достъп
Home Search E-mail us
БългарскиАнглийски
ТЪРСИ В СТАТИИТЕ
Понеделник, 29 Април 2024

Декември 2023

Предишен | Следващ
КАТАЛОЖЕН № 1053

ЗА ПОТРЕБИТЕЛИ

  РУБРИКИ

АГРО НОВИНИ


Рубрика: Иновации Брой: Декември 2010
Халета за зърно, техника и животни
Фирмата, която застроява по 200 кв. м на ден на изключително ниски цени

Халета за зърно, техника и животни

print

e-mail facebook

Вие отглеждате зърнени култури, пилета или гъби? Или сте собственик на автосервиз, или на индустриално предприятие? Или на транспортна фирма и се чудите къде да си подслоните автопарка? Все едно, проблемът, който ви тормози, навярно е в течащите покриви, в ръждясалите ламаринени постройки,… а масивните стоманенобетонни конструкции не са ви по джоба. Точно за вас има подходящо решение: сглобяеми халета по желания от вас размер. Произвежда ги фирмата „Марин Симеонов СМССД – 92”. Съоръженията, които предлага, са подходящи за складове, производствени помещения, автосервизи, гаражи и селскостопански сгради и какви ли не други приложения. Могат да се използват и като покривни конструкции на вече съществуващи сгради. Производителят е доказан лидер в изграждането на огромни помещения. И, за да се убедите в това – един факт, който едва ли ви е известен – гигантската 9,5-метрова глава на машината, която дълбае тунелите на софийското метро, се съхранява в 16-метров склад, построен от фирмата на Марин Симеонов. И това ако не е атестат за добре свършена работа и доказателство за надеждност и отлично качество...

Бързина, ефективност и ниски цени – от 54 до 59 лв. за застроен кв. метър

Високата скорост на линията, която изработва на място халето и ниския разход за труд дават възможност на изключително ниски цени да получите идеалната индустриална сграда. Обширното закрито пространство, лесният монтаж, ниските цени и изключително кратките срокове за монтаж са само част от предимствата, с които може да се похвали фирмата. Скоростта на изработване на сглобяемото хале е от 100 до 200 кв. метра на ден.

Системите, които предлага ЕТ „Марин Симеонов СМССД – 92”, са специално разработени за бързо и качествено строителство на складове. Изработката е изцяло машинна и автоматизирана, затова и качеството е винаги е на ниво.

Надеждна и сигурна технология

Дъговидните халета, складове и хангари представляват конструкции от самоносещ тип, изградени от стоманени дъги. Всяка една от тях се свързва плътно към предходната, със специфично огъване на ръба на ламарината по цялата дължина на дъгата в най-високата точка на профила, което гарантира перфектно отвеждане на водата.

Специализираната машина за изграждането на съоръженията се транспортира до мястото на поставяне на халето заедно с рулоните ламарина и там се профилират отделните компоненти. Елементите започват от основата, минават през билото и завършват отново в основата на халето, като никъде не са наставяни – а това изключва течове; не са пробивани и не са свързвани с болтове и рапиди, за разлика от широко разпространените в България дъговидни халета, които са сглобени от парчета ламарина, прихванати към дървени летви. Ако клиентът пожелае, може халето да бъде с екстри – като термоизолация с дебелина от 3 до 6 см. Тя е от полиуретан и се изпръсква от вътрешната страна на халето, след което се нанася защитен слой боя. Получава се нещо като сандвич-панел.

Целия материал четете в брой Декември 2010



ПОСЛЕДНО ДОБАВЕНИ ВСИЧКИ...
Иновативно и печелившо земеделие с продуктите на Corteva Agriscience™
Компанията залага на иновации и био решения – това стана ясно на Портфолио Фарм край добруджанското село Победа

Атрактивни попълнения в портфолиото на Nuseed при слънчогледа
Компанията излиза и с нови култури – карината и тръстика

Листните торове на Лебозол® – сигурност и ефективност при климатични промени
Ефективното редуциране на азотното хранене ще бъде все по-важна тема в следващите години

Деница Иванова: Изкупната цена на малините за преработка падна двойно в сравнение с миналогодишната
Пазарът на малини и ягоди за прясна консумация постоянно расте

 

София, жк. Лозенец,
ул. "Червена стена" 46
тел: 0700 200 63

e-mail: office@agrocompass.bg