Агрокомпас Архив броеве
Безплатен е-майл бюлетин
Материали със свободен достъп
Home Search E-mail us
БългарскиАнглийски
ТЪРСИ В СТАТИИТЕ
Вторник, 26 Октомври 2021

Октомври 2021

Предишен | Следващ
КАТАЛОЖЕН № 1053

ЗА ПОТРЕБИТЕЛИ

  РУБРИКИ

АГРО НОВИНИ


Рубрика: Бизнес Брой: Март 2016
Стопанската 2016 г. под знака на АСМ Монтана
Компанията даде старт на новия стопански сезон с 6 семинара в цялата страна

Стопанската 2016 г. под знака на АСМ Монтана

print

e-mail facebook

Безапелационният лидер на българския пазар в предлагането на препарати за растителна защита, торове и семена за посев АСМ Монтана откри новата стопанска година със серия традиционни технически срещи в цялата страна.

 „Идеята на тези технически срещи е да дадем навременна информация за новостите в агротехнологиите и агропродуктите, с което целим да улесним избора на нашите клиенти за предстоящия сезон, каза в интервю за „АгроКомпас“ Емилия Владимирова, мениджър логистика ПРЗ и семена в АСМ Монтана. – Бяха проведени общо 6 срещи в различни региони на страната. Желанието ни беше да обхванем колкото се може по-голям брой наши клиенти. В стремежа си да бъдем полезни на фермерите за четвърта поредна година издадохме каталог с портфолиото на АСМ, което е изключително богато. Предлаганите от нас агрохимикали, семена и торове са с високо качество на доказани световни производители като БАСФ, БАЙЕР, Хеминова, ДюПон, Пионер, Монсанто, Еуралис, Синджента, КВС, Рапул и още много други. Всяка година обогатяваме портфолиото си с нови, интересни и ефективни продукти. Така е и сега, на прага на стопанската 2016 г. Новото попълнение в продуктовата ни листа са листни торове на полската фирма INTERMAG, които са за първи път на българския пазар, както и всички нови предложения на мултинационалните компании. Предимство за АСМ Монтана е това, че част от партньорските фирми разработват продукти специално за нас. Тази година Екофол ще предложи два продукта, създадени по запитване на АСМ. За всички нови неща фермерите могат да се информират от нашия каталог и от търговските представители на фирмата по региони.

Смятаме, че семинарите имат своята роля, но във формата, който наложихме преди две години. Желанието ни е да предоставим на земеделските производители едновременно научна и полезна информация, обогатена с придобитите в практиката знания и съвети на нашите агрономи. Защото основната ни цел е не просто да продаваме всичко и на всяка цена, а да предлагаме работещи, ефикасни решения за конкретните полета на нашите клиенти. Индивидуалният подход към всеки един фермер е от изключителна важност за нас. Така градим доверие и авторитет сред нашите клиенти повече от 10 години. Затова АСМ е предпочитаният партньор за модерно и високодобивно земеделие в България.”

 По време на техническите срещи фирмите партньори имаха възможността да представят най-новите си продукти пред фермерите, както и да изразят задоволството си от ползотворното сътрудничество с АСМ Монтана.

 

Автор: Валери Станев
Целия материал четете в брой Март 2016ПОСЛЕДНО ДОБАВЕНИ ВСИЧКИ...
Нова техника Кубота в Тракийския университет - Стара Загора
Машини, подходящи за земеделски и комунални стопанства

Фъстъкът е протеинова, а не техническа култура
Открит ден на фъстъка се проведе в Садово

23 септември е обявен за Европейски ден на биоземеделието
Европарламентът, Съветът на Европа и Европейската комисия подписаха обща декларация за учредяването на събитието

Тракийският университет отпразнува 100 години висше аграрно образование
Аграрният факултет е призван да направи дигиталната трансформация на целия аграрен сектор

 

София, жк. Лозенец,
ул. "Червена стена" 46
тел: 0700 200 63

e-mail: office@agrocompass.bg