Агрокомпас Архив броеве
Безплатен е-майл бюлетин
Материали със свободен достъп
Home Search E-mail us
БългарскиАнглийски
ТЪРСИ В СТАТИИТЕ

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Четвъртък, 24 Януари 2019

Декември 2018

Предишен | Следващ
КАТАЛОЖЕН № 1053

ЗА ПОТРЕБИТЕЛИ

  РУБРИКИ

АГРО НОВИНИ


Рубрика: Инвестиции Брой: Юни 2016
Фирма Златекс с нова база във Враца
Новият търговско-сервизен център затвърждава позициите на компанията в Северозападна България

Фирма Златекс с нова база във Враца

print

e-mail facebook

Модерен търговско-сервизен център в гр. Враца е най-новата придобивка на фирма Златекс. Обектът беше официално открит на 1 юни, в присъствието на много партньори, земеделски производители и приятели. „Компания Златекс има 5-годишна програма, в която сме планирали откриването на 4 нови обекта в Северна България и 3 нови в Южна България“, каза в интервю за АгроКомпас инж. Нецо Минев, управител на фирма Златекс. „Враца е последният обект засега, който изграждаме в Северна България. Той ще обслужва клиентите, които се занимават със селско стопанство в регионите на Враца, Монтана и Видин. По този начин ние изпълняваме намерението си да има търговски обект и сервиз на не повече от 100 км до съседен обект. С други думи – в радиус от 50 км да могат да бъдат обслужвани всички клиенти, които разчитат на Златекс. А това е много важно. Фермерите знаят, че трябва да си свършват работата на полето бързо. И когато ние сме близо до тях, това означава сигурност по отношение на доставката на машини, доставката на резервни части, бърза реакция с  помощ от сервиз и т.н. Така че фермерите високо ценят нашите усилия да изграждаме търговски обекти, да ги насищаме със специалисти в областа на сервиза, на продажбите на части и машини.“

Търговско-сервизният център на Златекс във Враца е на площ от 2,5 дка. Застроената площ е 1 200 кв. м и разполага с просторен шоурум, 4 офиса, конферентна зала с 40 места, склад от 220 кв. м за резервни части, склад за масла и филтри, голямо сервизно помещение и ще предостави на фермерите от региона редица предимства.

За откриването на новата база на Златекс във Враца пристигнаха представители на водещите брандове, които компанията дистрибутира на българския пазар. В своите приветствия те не спестиха задоволството си от успешното партньорство с българския си представител.

Ернст Вайеле, бранд бизнес мениджър на Fendt: Мога да коментирам съвместната работа на Златекс и Fendt като изключително успешна, не само по отношение на търговската част и продажбите, но и като сервиз и следпродажбено обслужване. За нас всеки пазар е важен. От тази гледна точка българският пазар има своя потенциал като размери, но от гледна точка на инфраструктура и наличието на големи стопанства, България е важен пазар, на който можем да реализираме нашите продукти. И ние го постигаме съвместно с фирма Златекс. Заслуга има и качествената техника, която произвеждаме. Често чуваме, че Fendt e мерцедесът при тракторите. С други думи – имаме отличен имидж. От друга страна, много залагаме на икономичността и рентабилността.

Какво ново от Fendt? Предстои представянето на най-голямата ни новост – серия 1000 Vario. Това е напълно нов продукт, с нова концепция и напълно различна нова технология, внедрена в него. Ще го представим по време на специален Евротур, който ще премине това лято и през България.

 

Автор: Валери Станев
Целия материал четете в брой Юни 2016ПОСЛЕДНО ДОБАВЕНИ ВСИЧКИ...
Хибриди за рекорди на Синджента – експертът в слънчогледа
През 2018 г. слънчогледът доказа защо е една от традиционните култури за България

Иновации, конструирани от здрава стомана и със син цвят
Премиерно във Франция: компактна дискова брана Rubin 10 и плуг Diamant 16

Звездна селекция край Паскалево с топ добиви
1200-1600 кг/дка от царевицата

Угояване на телета – технологии за ефективност
В Дълбок дол се намира един от водещите комплекси в страната

 

София, жк. Лозенец,
ул. "Червена стена" 46
тел: 0700 200 63

e-mail: office@agrocompass.bg